Cautare

350 de rezultate pentru "caii liberi" (4.14 secunde)
Liderul transnistrean Igor Smirnov (foto) a declarat joi, la Moscova, ca transnistrenii vor fi liberi sa voteze in cadrul alegerilor legislative din 5 aprilie din Republica Moldova.
Socialistii, care conduceau un guvern minoritar de aproape un an, incearca sa obtina un acord pentru numirea unui nou premier cu opozitia, in special cu Democratii Liberi, dupa ce premierul Ferenc Gyurcsany s-a oferit sambata sa se retraga si sa permita formarea unui nou guvern.
Sa traim liberi si independenti! ... Sa traim liberi si independenti in tara noastra si nu sufocati de ei. Sa termine balciul, sa-si franeze lacomia.
Cum vizita s-a incheiat aproape de pranz, tehnicianul Daniel Mogosanu a hotarat sa-i lase liberi toata ziua pe jucatorii sai.
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
Un experiment media realizat de o mana de jurnalisti liberi, cu propriile resurse, cu un buget mai mult decat redus, fara finantare si fara interese comerciale.
Eliberati-va de tot si de toate, cu gandul ca trebuie sa traiti pentru si in adevar, caci doar adevarul va va face liberi. Si numai liberi fiind, veti putea atinge in viata fericirea, ne aminteste in fiecare dimineata, la Smart FM, Motu Pittis.
Antioxidanta - mierea se lupta cu radicalii liberi, aflati peste tot in jurul nostru. De fiecare data cand respiram, ne oxidam si in organism se elibereaza radicalii liberi care ne imbatranesc.
Textul legii, prin care romii au devenit cetateni liberi, a fost conceput de doi lideri cu mentalitate progresista, europeana - Petre Mavrogheni si Mihail Kogalniceanu -, si purta titlul ' Legiuirea pentru emancipatia tuturor tiganilor din Principatul Romanesc '.
Dacii liberi au ramas in Partium, Maramures, Tisa, Bucovina de Nord, Moldova pana la Nistru -Bug si Muntenia. Deci cea mai mare parte a teritoriului Daciei a ramas in stapanirea dacilor liberi.
Eliberati-va de tot si de toate, cu gandul ca trebuie sa traiti pentru si in adevar, caci doar adevarul va va face liberi. Si numai liberi fiind, veti putea atinge in viata fericirea", ne spunea Motu Pittis.
Toate aceste simptome datorandu-se insuficientei de oxigen care creeaza un dezechilibru imunitar.Oxigenarea celulara este utila in combaterea radicalilor liberi, pe care oamenii de stiinta ii considera ca fiind pionierii procesului de imbatranire si ai bolilor degenerative (se considera ca radicalii liberi actioneaza precum niste puternici oxidanti).
Multi dintre nativii acestei zodii isi doresc sa faca o schimbare si chiar au sansa sa invete ceva nou, care ii va face sa se simta mai liberi. ... Constatati cu surprindere ca sunteti mai liberi decat va doreati.
Antioxidantii sunt folositi de organism ca protectie impotriva radicalilor liberi, acele molecule produse in cadrul metabolismului.
In Sinaia ursii se plimba liberi prin oras in cautare de hrana, si de cele mai multe ori ajung in curtile oamenilor.
Alegerile in democratie sunt o modalitate prin care oamenii liberi isi aleg stapanii. Cine a spus-o a avut mare dreptate.
Nu mor caii cand vor cainii “Doresc ca lucrurile in PSD sa mearga intr-o directie constructiva si nu voi accepta ca PSD sa mearga inapoi spre FSN“, a continuat Nastase.
De-a lungul caii ferate Medgidia-Fetesti, in dreptul Garii CFR Cernavoda, zeci de camioane, excavatoare, diferite utilaje grele, alaturi de o armata impresionanta de muncitori au sapat deja o portiune de cel putin 500 metri liniari pe orizontala din amplasamentul capului de tronson Cernavoda-Constanta al Autostrazii Soarelui.
A numit procurori prin podgorii, si-a facut caii senatori, a plantat in varful partidului si al institutiilor guvernamentale personaje sterse, insipide, gaunoase, care fac si azi agenda zilei.
• Proiectul cuprinde doua traversari majore, cea a raului Dambovita peste podul existent (largit) si cea a caii ferate in zona Garii de Nord fiind realizat intr-o zona cu o mare concentrare de cladiri rezidentiale si comerciale, intens tranzitata de vehicule de toate tipurile.
google-analytics.com