Cautare

350 de rezultate pentru "caii liberi" (3.73 secunde)
"Noi am stabilit niste trasee pe care sa circule bidiviii si cu caii. ... Stim unde sa le depozitam, ce facem cu caii.
Cei mai cunoscuti muscali Misca, Ivan si Gospodin se luau la intrecere, iar la birje caii negri erau impodobiti cu flori si panglici.
Potrivit oficialului Romsilva, caii au devenit atractivi si pentru persoanele din strainatate, in prezent existand solicitari din Germania si din Italia.
"Din datele pri-mite de la ANARZ, am inteles ca pana in pre-zent au fost eliberate doar 1.000 de pasaporte pentru caii sportivi", a mai spus Bartha.
Concluzia la care a ajuns edilul sef a avut la baza rezultatele masuratorilor realizate de o firma de specialitate din Bucuresti, care a intocmit harta sonora a Galatiului luand ca repere zona industriala, zona caii ferate, precum si traficul rutier, determinarile nivelului de zgomot fiind facute atat pe timp de noapte, cat si ziua.
Proiectul prevede ca pe traseul cuprins intre Soseaua Colentina si Soseaua Andronache sa se realizeze doua artere de circulatie de o parte si de alta a caii ferate.
Tonitza 7-9 - Parcari subterane Walter Maracineanu si Piata Dorobanti - Sala Palatului - remodelarea spatiului urban public si parcaj subteran - Sala Palatului - remodelare spatiu urban public si parcaj subteran - Uranus - Piata Rahova - parcaj subteran - Parcare la Gradina Icoanei - Piata Romana, "pe covor" - Reconfigurare nod intremodal de transport in comun - Universitate - Reconfigurare nod intremodal de transport in comun - Piata Rosetti - Manastirea Antim - remodelarea spatiului public si a zonei de parcaje - Cheiul Dambovitei Unirii-Izvor - Splaiul Independentei, de la Pod Unirii - Pod Izvor, refacerea caii de acces la Complexul Patriarhal dinspre strada 11 Iunie - Refacerea caii de acces la Complexul Patriarhal dinspre Strada 11 Iunie - Reabililitare Bulevardul Unirii - Incubator afaceri str.
CUM ARATA ACUM Au fost finalizate lucrarile de reabilitare a Caii Victoriei. ... Firma Tehnologica Radion a finalizat lucrarile la proiectul de reabilitare a Caii Victoriei, pe segmentul cuprins intre Piata Victoriei si Bd.
Caii, bineinteles, Stiind ca-i ura catarul, Vrand a-i face lui hatarul Sa nu-l puna pe-armasar Prim-ministru tutelar, I-au propus lui ca magistru, O oita prim-ministru.
Datorita dimensiunilor reduse, ele sunt considerate galaxii-satelit ale Caii Lactee. ... Ciocnirea ar putea avea ca rezultat reactivarea uriasei gauri negre din centrul Caii Lactee, insa asta nu ar trebui sa ne ingrijoreze.
Era obligatoriu sa stie sa mane caii si sa recunoasca strazile din oras. Birjarii beti si cei care chinuiau caii erau pedepsiti.
Dupa care cheama caii si cainii, si-i omoara pe ucigasi. ... Mama, caii, cainii. Cand vom intelege ca incercand fiecare din noi sa facem ceva singuri, nu vom reusi sa ne schimbam soarta?
Vecinii mei de vizavi au, la fel ca anul trecut, cind eram tot in Europa, caruta in drum, iar caii se simt in largul lor pe strada. ... Batrinii lor chiar au libertatea de a se misca liberi si de a avea tot ceea ce-si doresc.
Cum va explicati ca statul are de recuperat miliarde de la niste oameni liberi, in masini scumpe? ... De ce credeti ca sunt liberi?
Cum va explicati ca statul are de recuperat miliarde de la niste oameni liberi, in masini scumpe? ... De ce credeti ca sunt liberi?
Daca domnii Barroso si Gitenstein ii pot oferi conditii mai bune, sunt liberi sa-l duca unde vor. Cam unde se duc debitorii insolvabili.
Habar nu avea de Ziua Mondiala a Sanatatii si mai ales de decizia potrivit careia angajatii sunt liberi. ... "Noi i-am anuntat pe bolnavi ca medicii si ceilalti angajati ai spitalului sunt liberi.
- Analizand sfertul de veac de cand suntem liberi, ce puteti spune? ... Daca vrei sa-i inveti pe oameni sa fie liberi, invata-i o meserie.
Acum o vedem aievea, in strada, la tinerii frumosi si liberi, care habar n-au ca ei sunt asa pentru ca in decembrie 1989 au murit oameni luptand exact impotriva lucrurilor pe care ei le apara acum.
Suntem liberi si cu fiecare zi vom deveni si mai liberi", a reactionat Chávez. "Buna, Condoleezza, ce mai faci? Ai uitat de mine, fetita mea", a continuat presedintele Venezuelei, dupa ce anul trecut il calificase pe George W.
google-analytics.com