Cautare

350 de rezultate pentru "caii liberi" (3.68 secunde)
Si caii se iarta, de Areta Sandru As fi trecut Dunarea inot, in dupa amiaza aceea vroiam sa-mi obosesc bratele, muschii mei simteau nevoia sa se dezlantuie, as fi alergat in goana pe niste strazi necunoscute, atingand copacii si gardurile cu varfurile degetelor intinse in sus, poate cineva m-ar fi privit ciudat, dar strazile erau pustii, noroiu cleios, in straturi, pe asfalt.
Autostrada coboara apoi la sol pentru a ocoli statia CFR Baneasa pe un viaduct suprateran, in timp ce calea din dreapta caii ferate va cobori la sol, dar va traversa denivelat Sos.
03.05.2019 Emmy, o printesa de 8 ani din tinutul Kandis, poate vorbi cu caii. ... Astfel, ea aproape si-a pierdut viata, insa caii i-au oferit darul de a putea vorbi cu ei.
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor s-a gandit sa mai imbunatateasca conditiile in care se exporta caii pentru ca, recent, Oficiul Veterinar si Alimentar (FVO) al Uniunii Europene a decis restrangerea importurilor de cai din Romania pe motiv ca animalele in speta n-ar fi ingrijite ca la carte.
"A fost un intreg scandal cu caii. ... In acest fel, nu se putea demonstra ca proprietarii au dus intr-adevar caii la abator.
In prezent se desfasoara lucrarile pentru constructia caii ferate pe ruta Baku - Tbilisi - Ahalkalaki - Kars. ... Creditul se va acoperi din mijloacele primite din exploatarea caii feroviare. Turcia isi asuma obligatia de finantare a lucrarilor de proiectare a caii ferate.
Un program de eradicare ar fi unica posibilitate, mai exista posibilitatea ca toti caii infectati sa fie plasati sub carantina permanenta si completa.
Noi suntem, vorba bancului, cu caii. ... Bine ca se construieste, dar noi tot cu caii. Si vom fi vesnic cu caii, pentru ca am facut o alegere gresita, plecand de la o idee absolut cretina:
Potrivit lui Madalin Dumitru, directorul Directiei Infrastructura din Primaria Municipiului Bucuresti, lucrarile ar putea incepe la finalul lui iulie si ca municipalitatea are mai multe variante pentru amenajarea Caii Vitoriei.
La fel ca marinarii din antichitate, gandacii de balegar folosesc cerul instelat si stralucirea Caii Lactee pentru a-si gasi drumul, arata cercetarea. ... Expertii au repetat experimentul in mai multe variante, afisand pe "cer" doar stelele cele mai luminoase, aratand doar banda difuza a Caii Lactee sau aratand cerul complet.
Mai mult, vor intoarce cu cinism pe dos zicala "nu mor caii cand vor lupii" si le vor spune "nu mor lupii cand vor caii".
a€žMa aflam cu probleme de serviciu in zona veche a orasului, respectiv pe strada Dorobanti, unde erau trei cai liberi, pe o parte erau doi, pe cealalta parte, unul.
Inca mai avem nevoie de vize pentru SUA si Canada, dar daca lucrurile merg asa cum sunt acum planificate, prin 2010 - 2011 vom putea circula liberi cu pasaportul romanesc prin cateva zeci de state, inclusiv Statele Unite si Canada.
Eliberati-va de tot si de toate, cu gandul ca trebuie sa traiti pentru si in adevar, caci doar adevarul va va face liberi. Si numai liberi fiind, veti putea atinge in viata fericirea, ne aminteste in fiecare dimineata, la Smart FM, Motu Pittis.
Aceasta are rolul de a pastra ADN-ul intact si de a repara moleculele deteriorate de radicalii liberi.
va avea loc conferinta judeteana de alegeri in PD Salaj, urmand sa fie prezenti 261 de delegati, ^despre care se presupune ca vor fi platiti de acel grup de interese pentru a vota impotriva mea^, a mai declarat Stanca, sustinand ca ^nu mor caii, cand vor cainii!^.
- Atribuirea concesiunii con¬structiei caii ferate Roman-Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Pitesti-Craiova-Varciorova consortiului german Stroussberg, in conditii dezastruoase pentru statul roman, prin coruperea unor politicieni si implicarea principelui Carol I, la presiunile unor cercuri politice si financiare din Germania, grupate in jurul cancelarului Bismarck (contractul, nefinalizat, s-a soldat cu o adevarata tutela impusa de actionarii straini asupra finantelor tarii, cu estorcarea de fonduri si imixtiunea grava in treburile interne);
"De principiu, va spun ca nu se schimba caii cand treci raul. ... Totusi, premierul este nemultumit in momentul de fata de unul dintre "caii" din herghelia de la Palatul Victoria.
El s-a referit la declaratia primului-ministru, potrivit careia "nu schimbi caii cand treci raul". "Totdeauna in spatele nostru trebuie sa fie alti oameni care oricand trebuie sa poata sa ne ia locul, pentru ca nu neaparat caii care se schimba trebuie si impuscati.
Caii, mai destepti decat vacile Caii reprezentau proletariatul in Ferma Animalelor a lui George Orwell, in care vacile erau supuse unui tratament crud, insa care este situatia pe scara IQ-ului?
google-analytics.com