Cautare

444 de rezultate pentru "cadouri" (3.62 secunde)
pietre mici pentru cadouri - turmalina, agat (au mers foarte bine), un pom din ametist adus din Brazilia si pomi mici din diverse cristale - la 10 RON.
"Afland istoria reala, am venit la Sala Dalles cu cadouri crestine pentru a le aminti oamenilor ca Sfantul Mucenic e un protector al casatoriei", a spus Manuela Golescu.
De pilda, deputatul PNL de Timis, Viorel Oancea, fost primar la Timisoarei, umbla printre colegii sai de partid, din banca in banca, cu o lista in mana pentru a le cere acestora sa contribuie cu cate 500.000 de lei vechi pentru a le cumpara femeilor liberale de la grupul parlamentar, inclusiv deputatelor, cadouri de Ziua Femeii, de 8 Martie.
Elements of Orient este prezenta cu un stand in cadrul targului de cadouri de Paste de la Sala Dalles, la etajul 1.
Cartile a doi autori din generatia mea, Adriana Bittel si Bedros Horasangian, au fost cele mai frumoase cadouri pe care le-a putut primi la sfarsitul anului trecut.
In timp ce Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kate Hudson si Julia Roberts isi vor asuma cu mult umor toate responsabilitatile unui parinte, doamnele prezente la eveniment se vor bucura de cadouri surpriza, menite sa le evidentieze frumusetea.
Inlacrimata si trista, sotia fostului lider liberal Gabriel Caciuloiu a insistat sa viziteze sectia rezervata tinerilor cu handicap psihic sever, irecuperabili, carora le facuse cadouri si asta iarna.
Inlacrimata si trista, sotia fostului lider liberal Gabriel Caciuloiu a insistat sa viziteze sectia rezervata tinerilor cu handicap psihic sever, irecuperabili, carora le facuse cadouri si asta iarna.
Totodata, liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, a concluzionat ca este evidenta existenta unui "schimb", intrucat in raporturile dintre grupurile parlamentare nu se fac de regula cadouri.
In urma intalnirii avute ieri intre presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si o delegatie a Adunarii Nationale Populare a Chinei, Vacaroiu a primit din partea acestora mai multe cadouri, printre care un televizor cu plasma, marca "Changhong", si mai multe laptopuri, imprimante si faxuri, toate marca "Ienovo".
Oricum, sunteti plini de farmec tot anul si veti fi chiar nevoiti, la un moment dat, sa si refuzati. Multe intalniri romantice, cadouri si flori le veti oferi dar le si primiti. BALANTA 23.09-22.10:
Sentimentul de vinovatie va fi imboldul pentru complimente, cadouri neasteptate, relatari nebanuite si iesiri departe de oras, cu telefoanele inchise.
Cel mai important lucru care a stat la baza deciziei mele de cauta alt barbat a fost lipsa de atentie cu care ma confruntam. Nu primeam cadouri de Craciun sau de ziua mea, nici macar o felicitare. Nu-mi mai spunea Te iubesc!.
Desi patronii au primit, in guvernarea asa-zis comunista a PSD cadouri fiscale consistente, de miliarde de euro. Reduceri de taxe si impozite, nu.
Georgeta Nuta participa pana pe 15 decembrie inclusiv, la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati, pe Sorin Birsan din Busteni.
Iti va cumpara cadouri, iti va imprumuta bani, te va ingriji cand esti bolnav si te va ajuta sa gasesti o slujba, dar va astepta ca si tu sa faci aceleasi lucruri pentru ea.
De Ziua Internationala a Copilului, Caravana Sperantei a mers in zonele calamitate din Dolj, impartind cadouri copiilor sinistrati. Din pachete nu au lipsit atunci jucariile oferite de Fundatia "Born I Rumaenien".
"Ca ne dau cadouri din banii nostri!", s-a revoltat femeia care mai primise si o punga cu o pereche de cizme...
Seful statului considera ca omul de rand va lua pachetul cu zahar si ulei, dar nu va mai vota pentru acel politician, pentru ca se va intreba de unde sunt banii pentru aceste "cadouri".
In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
google-analytics.com