Cautare

444 de rezultate pentru "cadouri" (7.96 secunde)
Le faceti cateva cadouri care ii vor impresiona si chiar isi vor da seama cat de mult v-ati schimbat. ... Primiti cateva cadouri de la o persoana pe care nu ati mai vazut-o de ceva vreme.
Mos Nicolae exista daca vine si, daca vine, trebuie sa aduca neaparat cadouri. ... Acolo nu se fac cadouri, se dau daruri.
Aflat la un eveniment la Valcea la petrecerea unei firme de bijuterii, Onoriu nu s-a putut abtine si a umplut de cadouri atat pe iubita sa Simona, cat si pe fiica sa de 18 ani, Andreea.
Astfel, in data de 23 decembrie, la ora 13.00, Alexandra va porni, incarcata de cadouri, catre Valul lui Traian.
Cumparati-va ceva nou de imbracat, faceti cadouri celor dragi si fiti mai rabdatori cu cei apropiati. ... Va bucurati de rezultate in cel mai scurt timp si va veti rasfata pe dumneavoastra si cei dragi cu cadouri si tot felul de surprize.
De 8 martie, in unele culturi, femeilor si fetelor li se daruiesc cadouri, flori sau alte atentii. Situatia de azi In data de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita (in unele tari fiind declarata prin lege zi libera) in urmatoarele state:
Iata cine sunt cei trei barbati care o iubesc! De 6 ani, cele mai frumoase cadouri de 8 martie vin din partea fiului meu.
Fecioarele primesc cadouri, lucruri, bonificatii, avantaje inaintea sarbatorilor. ... Vor primi cadouri, surprize, sume de bani importante. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie):
Le faceti curand celor apropiati o surpriza placuta si cateva cadouri vor insoti bucuria revederii. ... Veti cheltui bani pe lucruri frumoase pentru dumneavoastra si cei dragi, inclusiv pe cadouri.
Are o luna de schimbari masive comportamentale. Fecioara: Are parte de bucurie. Balanta: Are o luna plina de cadouri. ... Ei primesc vesti bune si cadouri.
Intra intr-o saptamana de primit cadouri. Beneficiile din aceasta saptamana se manifesta sub forma unor cadouri. TAUR: Are o saptamana in care vin niste adevaruri puternice.
Racusoru se gandeste la bani si la cadouri. Pot primi o suma de bani, multe cadouri, vesti bune. LEU: Urmeaza o saptamana agitata.
Mult drum de umblat. - Pestii sunt asa cum sunt ei, tot viseaza la bani, la cadouri. ... Primesc niste cadouri frumoase.
E in centrul atentiei, primeste cadouri. ... Vor primi vesti bune si cadouri, dar si o suma de bani. Scorpion: Intra intr-o viata noua.
Se produce in viata lui un salt calitativ. SAGETATOR - intra in saptamana de gratie: cadouri, bani, cineva ii face propuneri. ... Primesc vesti bune si cadouri.
RAC Racii au o perioada de cadouri. Cineva care ii iubeste vine cu cadouri. Multe lucruri frumoase se anunta pentru ei.
RAC Continua saptamana benefica, de cadouri. Te-ai invatat cu cadouri. LEU Ai multe nebuloase si mistere neelucidate care s-au strans pe parcursul vremii.
Pana si copiii care nu au fost cuminti tot anul au primit cadouri de Mos Nicolae (si asta am simtit-o pe propria-mi piele), numai la amaratii de prin orfelinate nu prea s-a mai gandit nimeni.
Am vazut cum mari contracte de concesiuni erau acordate pe sume minuscule, dar insotite de cadouri consistente (stiati ca exista ceasuri care costa 250.000 de euro?
Nu mita, ci mici cadouri, dar tot despre atentii vorbim. ... cadouri de stat va fi monitorizata cu microfoane si camere ascunse de luat vederi.
google-analytics.com