Cautare

444 de rezultate pentru "cadouri" (2.59 secunde)
Nici Flutur si nici Pinalti nu dau cadouri electorale din buzunarul loc. ... Ei dau cadouri din banii luati de la oameni.
"Nici Flutur, nici Pinalti, si nici Falca nu dau cadouri electorale din buzunarul lor. ... Ei dau cadouri din banii luati de la oameni, din contractele publice", a mai spus Victor Ponta.
In spiritul oferirii de cadouri pentru tranzactiile cu cardul se inscrie si BRD. ... "Nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a cumpara cadouri si obiecte specifice, astfel ca le cumpar atunci cand pot.
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare.
De asemenea, puteti sa va orientati catre un album foto personalizat sau o fotografie înramata cu întreg colectivul.Nici accesoriile sportive (un tricou cu echipa favorita, un steag, o minge de fotbal) nu sunt cadouri de ocolit, cu conditia ca seful dumneavoastra sa fie pasionat de respectivul domeniu.
"Nu fac cadouri si nu primesc. ... Cum nu ma intereseaza sa primesc cadouri, nici nu ma intereseaza sa dau. In schimb, cand e vorba de zilele de sfinti, le cinstesc.
"Craciunitele cibernetice", cadouri sexy de sarbatori Romania virtuala e plina ochi de "marfuri" care se vand zilnic la oferte speciale.
In aceasta zi se obisnuieste ca barbatii sa daruiasca flori si mici cadouri femeilor din viata lor - sotiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor si colegelor.
Inca nu ai cumparat cadouri pentru cei dragi? Organizatorul de evenimente Project Events iti vine in ajutor cu cateva idei, oferind chiar o reducere substantiala!
Asa cum v-a obisnuit, Galeria Dalles ii asteapta si in acest an pe indragostitii de pretutindeni care doresc sa-si rasfete persoana iubita cu cadouri romantice, dar inedite.
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
Acesta si-a facut aparitia incarcat cu cadouri pentru toata lumea si nu a scapat nimeni fara sa spuna o poezie. ... M-a intrebat mosul daca am fost cuminte si am recunoscut ca nu l-am inselat pe Cristi niciodata, apoi m-am asezat in bratele lui .si m-am bucurat de cadouri.
Colindele ce au rasunat intr-un decor feeric, generozitatea invitatilor si melodiile speciale pregatite de Cristi Nistor au creat un univers magic in care, la initiativa Deichmann s-au pregatit cadouri pentru copiii la care Mos Nicolae nu ajunge.
Exotique va ureaza un Paste Fericit si va invita in SHOWROOM-ul din Bucuresti, Splaiul Unirii nr.96, pentru a beneficia de reducerile de pana la 30% la toata gama de DECORATIUNI si CADOURI!
Sunt cadouri surpriza pe care gravida si le va alege singura, si va beneficia de ele la semnarea Contractelor pentru recoltare Celule Stem cu Compania Stem SURE pe perioada de desfasurare a targului BABY EXPO (24-26 mai 2013).
Jucarii din lemn si cutii muzicale, dar si nuieluse frumos decorate pentru copiii care au fost mai putin ascultatori. Ne-am pregatit si pentru parinti cu o multime de produse care se pot transforma in cadouri de poveste:
Cadouri care mai bine nu erau facute Orientarea politico-externa bicefala (Galitia - spre Occident, iar rasaritul - spre Moscova) a Ucrainei ii poate juca odata si odata festa. ... Toate aceste "cadouri" reprezinta pentru Ucraina o bomba cu efect intirziat.
Pentru ca martie vine cu multe cadouri, am gasit prin magazinele online, ce vand produse bio, numeroase minunatii cu adevarat sanatoase.
Cel mai vechi si mai lung targ de sarbatori din Bucuresti va crea pentru cei care-i vor calca pragul frumusetea, mirajul si stralucirea sarbatorilor de iarna si va oferi cele mai inspirate, creative si delicioase variante de cadouri pentru Sf.
De atunci se spune despre Craciun ca a inceput sa imparta cadouri oamenilor, incercand sa-i faca pe toti fericiti.
google-analytics.com