Cautare

444 de rezultate pentru "cadouri" (2.83 secunde)
De ce spun specialistii ca nu ar trebui sa cumparam cadouri diferite prietenilor Oamenii pierd prea mult timp cautand cadouri pentru prietenii lor, pentru ca nu vor sa le ia aceleasi lucruri, iar rezultatul nu ii face fericiti pe acestia, intrucat nu primesc darurile pe care si le doresc, se arata intr-un studiu recent citat de dailymail.co.uk.
Indiferent de ce a strecurat Mos Nicolae in ghetutele lustruite special pentru el, acestea nu au fost singurele cadouri pe care le vor primi craiovenii in luna decembrie. Goana dupa cadouri a inceput din nou, inca din week-end-ul trecut.
Berbec Ai luat frumoase cadouri de Craciun pentru cei dragi pentru ca, pentru tine, ziua aceasta speciala reprezinta prilejul perfect pentru a-ti arata aprecierea pentru cei apropiati. ... In fiecare an te confrunti cu aceeasi problema si anume cea legata de dreptate si egalitate atunci cand vine vorba de cadouri.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. Chiar foarte multe cadouri, daca te mai si cheama Adrian Nastase. ... Din cele 42 de cadouri facute deputatilor romani anul trecut, 27 au incaput pe mana lui Nastase.
In perioada 1-7 decembrie, la Mangalia va avea loc prima editie a Targului de Cadouri "ExpoCallatis", la care vor participa circa 40 de firme din toata tara, alaturi de alte 8 din localitate.
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
La complexurile "Parc", "Select", "Dacia" si "Perla" din statiunea Mamaia se va deschide astazi prima editie a Targului "Cadouri de Pasti" organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Federatia Patronala din Industria Usoara FEPAIUS si Expoconfintex.
Printre constrangerile cele mai frecvent mentionate sunt gasirea de idei de cadouri pentru apropiati (57%), dificultatea de a aduna laolalta intreaga familie (56%) sau obligatia de a inmulti iesirile in oras (47%).
Cei care duc lipsa de imaginatie si nu stiu ce cadouri sa cumpere celor dragi pot merge in holul Universitatii „Dunarea de Jos” unde s-a deschis tirgul „Feerie de iarna”, destinat producatorilor si comerciantilor de produse ce pot fi oferite in zilele speciale ale sarbatorilor de iarna.
Prima editie a Targului "Cadouri de Craciun" care va avea loc in perioada 13-17 decembrie a.c.
se va deschide in statiunea Mamaia prima editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX Cadouri organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu Romexpo SA, spre deosebire de editia de anul trecut care a fost organizata doar de catre CCINA, a declarat ieri Mihai Daraban, presdintele institutiei camerale constantene in cadrul unei conferinte de presa.
Cu doua saptamâni înainte de Craciun, craiovenii au început deja goana dupa cadouri si produse alimentare. Aglomeratia din magazine este greu de evitat.Pentru ca este un moment de mare importanta religioasa, Craciunul este sarbatorit cu mult fast de craioveni - cadouri, brazi si mai ales o masa îmbelsugata.
Acolo unde sindicatele au fost mai bataioase, unde exista prevederi în contractul colectiv de munca si unde profiturile companiilor sunt mai mari, si aceste cadouri de Sarbatori sunt mai consistente.
Veti gasi aici inca din preajma sarbatorii de Sfantul Andrei si pana aproape de Ajunul Craciunului, cele mai inspirate, originale si variate cadouri pentru cei dragi, pentru ca aici se vor aduna cei mai multi si mai talentati expozanti de handmade, moda si accesorii, delicatese, cosmetice bio, vintage si antiques din toata tara.
Nu dai plicul la inscriere, nu dai cadouri de sute de lei pentru invatatoare, nu cumperi de cel putin aceeasi valoare daruri pentru directori si profesorii de la orele optionale...
Cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit au fost cele daruite de familie.
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. ... "Am venit la Suseni sa aduc mai multe cadouri batranilor institutionalizati aici.
"Piata bucuresteana este dificila, aglomerata, cu un mix atipic de cumparatori, intre cei traditionalisti, care tin la florarul lor dintotdeauna, si cei moderni, care sunt mereu in cautare de flori, buchete, plante si cadouri inedite.
In prezent o zi a bucuriei pentru toate femeile, care primesc flori si diferite cadouri, sarbatoarea de 8 Martie a fost perceputa mult timp drept moment in care erau afirmate drepturile sociale si politice ale femeilor, precum si progresele facute in ceea ce le priveste.
Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la targul de cadouri de Valentine‘s Day organizat la Sala Dalles.
google-analytics.com