Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (3.09 secunde)
Candidatii de pe listele constantene pentru Parlamentul Romaniei pot sta linistiti. In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a solicitat presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu, si viitoarei majoritati parlamentare sa promoveze o lege a lustratiei, prin care sa fie inlaturate din toate functiile publice de conducere acele persoane care au facut parte din nomenclatura comunisto-securista de pana in decembrie 1989.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Jack Dyer Crouch II, a avertizat ieri Guvernul ca trebuie sa tina cont de faptul ca rezultatele pe care le va avea in acest an au la baza stabilitatea macroeconomica asigurata de fosta guvernare.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Senatorul Ion Iliescu refuza sa plateasca chirie pentru Sala de Marmura in care si-a sarbatorit saptamana trecuta aniversarea alaturi de colegii de partid. Iliescu a catalogat cererea vicepresedintelui Senatului, Radu Berceanu, de a achita chiria, drept “lipsa de pertinenta“.
Nu mai avem niciun ban Sa-ti facem si noi surpriza, Acum, in mijloc de criza. ... Cei talentati la compuneri poetice sunt rugati sa trimita alte ode si cadouri pe adresa:
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va trece la represalii impotriva colegilor de partid si de coalitie care au contestat in Parlament noile formulare ale declaratiilor de avere propuse de catre Guvern.
Premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va trece la represalii impotriva colegilor de partid si de coalitie care au contestat in Parlament noile formulare ale declaratiilor de avere propuse de catre Guvern.
Comisiile senatoriale juridica, de administratie publica si ale drepturilor omului, reunite, au reusit ieri sa intocmeasca raportul proiectului de lege care prevede modificarea declaratiilor de avere ale demnitarilor.
Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul. Incepem de pe partea stanga, cu stangul. ... Detine 2,79 ha de teren agricol, 1 ha teren forestier si 1,6 ha teren intravilan, toate in Creaca.
"Daca Bechtel vrea sa lucreze cu noi, trebuie sa adaugam la contract o anexa prin care vor fi stabilite angajamente de realizare a termenelor. Statul roman nu face cadouri la firme", a declarat Tariceanu.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. Astfel, social-democratii aradeni vor trebui sa achite firmei de transport peste 40 de milioane de lei, la care se adauga si cheltuielile de judecata.
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a implinit marti 39 de ani. Ziua de nastere nu a fost marcata prin nimic deosebit in primarie, intrucat primarul nu obisnuieste sa organizeze chefuri festive. „Nu practic obiceiul de a-mi tine ziua de nastere cu tam-tam.
Mai multe firme din Oltenia au primit la momentul privatizarii de la statul roman ajutoare care totalizeaza 170 de milioane de lei. Suma cea mai mare au primit-o Uzinele Sodice Govora - nici mai mult, nici mai putin - 114 milioane de lei.
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum si pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, in limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile, altele decat cheltuielile de sponsorizare, mecenat, pentru acordarea de burse private, cheltuielile de protocol, cotizatiile platite la asociatiile profesionale;
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Actrita Manuela Golescu a fost prezenta la expozitia de Valentine’s Day de la Sala Dalles. "Afland istoria reala, am venit la Sala Dalles cu cadouri crestine pentru a le aminti oamenilor ca Sfantul Mucenic e un protector al casatoriei", a spus Manuela Golescu.
Deputatii liberali nu pareau ieri prea interesati de dezbaterile din Camera cu privire la cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de incuviintare a perchezitiei la doua dintre casele lui Adrian Nastase. Unii dintre acestia aveau cu totul altceva de facut.
Elements of Orient este prezenta cu un stand in cadrul targului de cadouri de Paste de la Sala Dalles, la etajul 1.
google-analytics.com