Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (3.20 secunde)
Ca noutati, Karmen Vlad a adus la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie, de Martisor, pirita, spinel negru, pentru protectie, si pirita.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Recent, la targul de produse traditionale si al mestesugarilor, Piata Taraneasca, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, a fost prezent si Magyari Attila din Lupeni, Harghita. ... Urmatorul targ Piata Taraneasca la care acesta va participa va fi de Martisor, in luna martie 2014.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri alocarea a 2.480 de lei din bugetul acestei institutii pentru organizarea unei serbari cu prilejul zilei de 1 Martie, in care copii de la centre de plasament vor oferi martisoare deputatilor-femei.
Monica Macovei nu are de gand sa faca nici un pas inapoi. Si asta in ciuda faptului ca parca niciodata in istoria sa postdecembrista Romania nu a avut un ministru atat de contestat.
Conducerea Camerei Deputatilor este preocupata in aceasta perioada de culoarea inclusa de noua pagina web a institutiei si de fotografiile care vor face obiectul calendarelor de birou si a agendelor editate de Sarbatori.
Obligativitatea afisarii preturilor in lei vechi si in lei noi intra in vigoare de Martisor. Conform legii, intre 1 martie si 30 iunie toti comerciantii, prestatorii de servicii si furnizorii de utilitati trebuie sa practice dublul afisaj al preturilor.
Oricat de staniu ar parea, trebuie sa ne obisnuim ca in curand vom plati 50 de bani pentru o paine, 10 lei pentru o cartela telefonica si aproximativ 15.000 de lei pe un autoturism.
Afacerea cu martisoare a inceput sa mearga de cativa ani incoace foarte bine, dupa ce tot mai multi liber-intreprinzatori s-au gandit ca ar putea iesi ceva profit din vanzarea lor.
Astfel, dupa promotiile bancare de sarbatori, pentru a atrage si a fideliza cat mai multi clienti, bancile au lansat o serie de oferte tentante care se intind pana aproape de luna lui martisor. Reducerea la imprumuturi este deja practicata de doua banci.
Exista mai multi investitori romani si straini interesati sa cumpere activele de la Tractorul Brasov, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
Fermierii vor primi subventia de la UE incepand cu 1 octombrie 2007, cel mai devreme. ... Conform datelor centralizate de Agentia pentru Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, pana in acest moment, in Registrul Fermelor au fost inscrise 352.000 de hectare de teren.
Ieri s-a deschis Tirgul de evenimente private si catering, manifestare traditionala a SC Dunarea SA, aflata la a treia editie.
Ziua de 25 februarie le ofera bucurestenilor primul martisor al primaverii mult asteptate. Al patrulea magazin DEICHMANN din Bucuresti se deschide in cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr 391, sector 4.
Puteti achizitiona sculpturile sale la expozitia de la Sala Dalles care va fi organizata de Martisor, ce reprezinta crucifixuri mici, crucifixuri mari, crucifixuri cu candela si inimioare sculptate in lemn si pictate viu colorat, specific zonei Maramuresului.
A absolvit Facultatea de Arhitectura in 2010. ... Am investit zeci de mii de euro in sculele cu care sculptez si culorile pe care le folosesc sunt preparate de mine", isi incepe Andrei Burtea povestea. ... Nu mandoline la care poti canta, ci doar de decor!
Adrian Crainiceanu si sotia sa participa zilele acestea la targul de Martisor de la Sala Dalles, la etajul I. Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
In luna martie cand Teatrul de Animatie Tandarica aniverseaza 68 de ani de la primul spectacol, pregatim "un martisor" mai special pentru cei mici.
"Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
google-analytics.com