Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (2.70 secunde)
BERBEC Berbecii se pregatesc de calatorie. Daca nu au calatorit pana acum, sunt pusi pe drumuri in interes de serviciu. ... GEMENI Gemenii au intrat in coada de peste. ... RAC Racii au o perioada de cadouri. Cineva care ii iubeste vine cu cadouri.
BERBEC O saptamana in care trebuie sa te relaxezi, nu iti mai face griji pentru rude sau prieteni apropiati, au o stare de sanatate foarte buna. ... GEMENI O saptamana de protectie divina impotriva tuturor blestemelor sau a oamenilor care se descarca negativ pe tine.
Pana si copiii care nu au fost cuminti tot anul au primit cadouri de Mos Nicolae (si asta am simtit-o pe propria-mi piele), numai la amaratii de prin orfelinate nu prea s-a mai gandit nimeni. ... Si cautand in arhiva foto ceva poze de sezon, ce sa vezi?
In 16 ani de tranzitie le-am vazut pe toate. Am vazut cum firmele de stat erau scutite de dari si plateau contributii la campanii electorale. Am vazut cum unii ministri isi creau firme pe numele lor, firme care se ocupau cu afaceri tocmai in domeniile coordonate de ei insisi.
Frigul de afara ne duce cu gandul ca vara e deja departe si ca se apropie iarna cu pasi repezi. ... Pentru asta, cica autoritatile centrale vor trimite in teren echipe sub acoperire, la diverse institutii de stat, pentru a depista functionarii care cer mita.
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice.
Cele mai iubite sloturi cu tematica de Craciun imbina farmecul sarbatorilor cu entuziasmul oferit de jocurile de cazinou online, printre care se numara si  Winboss Casino, oferind jucatorilor o experienta incantatoare si magica.
Dupa ce a parasit PSD-ul, suparat ca "dinozauriiā€ din partid ii ingradeau implicarea in viata politica, sau mai bine zis, nu ii permiteau sa-si urmareasca interesele politice, deputatul Cozmin Gusa s-a alaturat celor de la PD, convins ca alaturi de Traian Basescu va avea un trai indelungat si prosper.
Asa cum a declarat in cadrul primei conferinte de presa sustinute in urma cu o saptamana, Mircea Banias, noul director general al CN Administratia Porturilor Maritime S.A.
Pentru presedintele Basescu - un CDS in loc de martisor! CDS-ul Romaniei (costurile la care sunt asigurate obligatiunile suverane impotriva riscului de neplata) au avut o tendinta descrescatoare in ultimele 7 luni . Aceasta inseamna cresterea credibilitatii macroeconomice a Romaniei si reducerea costurilor de imprumut pe pietele interne si externe.
Azi, de 1 martie, pagina in limba romana a motorului de cautare Google te intampina in culorile alb si rosu, sigla fiind sub forma unui snur de martisor.
Adrian Lupu este de profesie inginer mecanic care e pasionat de arta. Acesta face obiecte de artizanat pe care le expune la targul de la Milano care are loc la inceputul lunii ianuarie, in fiecare an. ... Asa ca m-a impulsionat sa particip la targul de la Milano.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. "Am adus pietre frumoase de la Munchen, din Germania:
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "De Martisor am facut diverse brose pe diverse pietre, dar si cercei, bratari, pandante.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. Ca de fiecare data, aceasta a venit cu noutati in materie de coliere, bratari si pandante inedite din cristale.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, organizat de Martisor.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: brose din agate, jaspuri, coral, ochi de tigru - 15 RON, pandante-martisor din cuart roz, fluorina.
Vino la Rio Party in El Dictador, sambata, prima zi de martisor! Ritmuri fierbinti, culori si multe flori! Pe langa accesoriile -surpriza, cadou, toate domnisoarele vor fi intampinate cu long drink din partea casei!
1.03 Concert Daddy G & Waldeck (Arenele Romane, Bucuresti) 2.03 Concert Kitaro (Sala Palatului, Bucuresti) 2.03 Decernarea premiilor Oscar (Beverly Hills) 27.02-2.03 Targul Martisorului (MŢR, Bucuresti) 26.02-9.03 Targul de cristale de Martisor (Muzeul National de Geologie, Bucuresti) 1-2.03 Conferinta internationala "Europa 2014:
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
google-analytics.com