Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (4.06 secunde)
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. Prima Doamna a Romaniei a vizitat ieri caminele de batrani din localitatile gorjene Suseni si Dobrita.
Grupul FlorideLux a deschis prima floraria offline din Capitala, dupa o investittie de 25.000 de euro.
Google omagiaza femeile printr-un logo special de 8 Martie Google si-a schimbat, marti, logoul de pe pagina principala, pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, noua imagine sugerand in mod simbolic ipostaze ale femeii moderne.
Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la targul de cadouri de Valentine‘s Day organizat la Sala Dalles.
Din 28 noiembrie pana in ajunul Craciunului, Sala Dalles devine destinatia ideala pentru cei care doresc sa targuiasca "daruri cu stil", pentru sarbatorile de iarna. Cei 96 de expozanti au adus cadouri inspirate chiar si pentru cei mai pretentiosi vizitatori:
Devenita deja o traditie, MIKO reuseste prin continuitatea acestor evenimente sa aduca o bucurie si un zambet copiilor, indiferent de situatia lor materiale.
Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, le asteapta pe viitoarele mamici cu surprize colorate si premii garantate la BABY EXPO! ... este oferit GRATUIT si GARANTAT oricarei mamici in devenire, care trece pe la standul Stem SURE si sta de vorba cu reprezentantii companiei!
Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
In preajma sarbatorilor, copiii si parintii ce locuiesc in partea de sud a capitalei (si nu numai) au parte de numeroase activitati si ateliere creative in centrul comercial Sun Plaza.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: ... Alexandru Voiculescu) Istoria lui Mos Craciun, personajul care aduce daruri copiilor cuminti in perioada sarbatorilor de iarna, este una complexa, fiind influentata inclusiv de schimbarile sociale care au avut loc de-a lungul timpului.
BERBEC Va schimbati modul de abordare al problemelor! ... Cei care doresc sa faca un copil, ar trebui sa se apuce de treaba. ... FECIOARA Aveti parte de o saptamana plina de asteptari. ... Runa de protectie va fi alaturi de tine in orice moment.
vom deveni, peste cateva zile, o varza de Bruxelles; ... dar n-a facut-o, fiind preocupata de interesele proprii, de certuri intre partide sau in interiorul aceluiasi partid; ... Faptul ca n-am reusit sa folosim integral multe dintre fondurile europene alocate ar trebui sa fie un semnal de alarma;
Alex de la Orastie nu are nevoie de surprize din partea celor apropiati. Artistul isi face singur cadouri, chiar si de ziua lui: Eu merg si imi cumpar fel si fel de cadouri, o data inainte cu o luna, si apoi in ziua in care e ziua mea!
Zapezile au trecut, vantul s-a domolit, iar frigul lasa, incet-incet, loc caldurii si primelor raze de soare care ne vestesc un nou inceput - PRIMAVARA! Asadar a sosit vremea sa ne exprimam bucuria, la targul de martisor, "Festivalul Primaverii", de la Galeria Dalles, incepand cu 25 februarie.
Actrita Manuela Golescu participa la targul organizat de Martisor si de Ziua Femeii, de la Sala Dalles. ... "Avem noutati editoriale pe care le promovam la targurile de carte, de evenimente si de cadouri, precum:
- De cati ani este prezent brandul MOA pe piata romaneasca? ... - MOA nu este numai un brand, ci si o stare de spirit. Cu ce vine el nou fata de alte branduri? ... De exemplu, in sezonul acesta abordam patru teme mari care tin pasul cu ultimele tendinte din lumea modei:
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. El isi tine astfel promisiunea facuta in campania electorala de a da o importanta deosebita in relatiile cu fratii de peste Prut.
• "Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit.
Tensiunile interne din cadrul PNL Arad au culminat in aceasta sap-tamana cu invalidarea de catre Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL a alegerilor locale ca urmare a contestatiei vicepresedintelui PNL Arad, deputatul Mihaita Calimente.
Ei i-au adus cadouri si au ciocnit un pahar de sampanie in sanatatea acestuia.
google-analytics.com