Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (4.20 secunde)
Cadourile pentru sarbatorile de iarna sint acum tot mai aproape de galateni.
Prima editie a Targului "Cadouri de Craciun" care va avea loc in perioada 13-17 decembrie a.c.
se va deschide in statiunea Mamaia prima editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX Cadouri organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu Romexpo SA, spre deosebire de editia de anul trecut care a fost organizata doar de catre CCINA, a declarat ieri Mihai Daraban, presdintele institutiei camerale constantene in cadrul unei conferinte de presa.
Cu doua saptamâni înainte de Craciun, craiovenii au început deja goana dupa cadouri si produse alimentare. Aglomeratia din magazine este greu de evitat.Pentru ca este un moment de mare importanta religioasa, Craciunul este sarbatorit cu mult fast de craioveni - cadouri, brazi si mai ales o masa îmbelsugata.
Marile companii din Craiova se întrec în acordarea de prime salariatilor, asa cum sunt prevazute în contractele colective de munca.
Mai este o zi din cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului, fara indoiala, va fi Christmas fairs' Marathon!
Nu dai plicul la inscriere, nu dai cadouri de sute de lei pentru invatatoare, nu cumperi de cel putin aceeasi valoare daruri pentru directori si profesorii de la orele optionale...
Duminica, 24 februarie, intre orele 10.00 - 19.00, la Coftale, Strada Stefan Mihaileanu nr, 42, va avea loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) aduce accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom aduce esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
Cu ocazia zilei de 8 martie, martisorul consta intr-un discount de 20% aplicabil la preturile de lista! Ziua de 8 Martie este recunoscuta pe intreg Mapamondul ca sarbatoarea internationala a femeii. ... Pura coincidenta sau nu, in acesta luna se sarbatoreste pe langa martisor si ziua femeii, a mamelor.
Ionela Lungu, mester popular din Humulesti, participa la targul de Martisor organizat in curtea MTR. ... Pentru martisor sunt cat buricul degetului. Sunt la 7 RON, ca sa se bucure si cei care le cumpara de aici.
Florin Chise va fi prezent de Martisor cu palinca sa, Tramuta, la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman "Am participat la Saptamana Verde de la Berlin, un targ de produse traditionale aflat la a 78-a editie. ... Palinca mea s-a bucurat de succes!
Fostul lider pesedist a declarat, pentru Inpolitics, ca noul partid ar fi pregatit pentru "lansarea la apa", care va avea loc, cel mai probabil, de Martisor.
Comerciantii care vand martisoare in fata Teatrului National "Marin Sorescu" au avut miercuri seara concurenta serioasa din partea unui grup de elevi galagiosi, imbracati in tricouri albastre, care atrageau toti cumparatorii la taraba lor.
Google si-a modificat, marti, logo-ul pentru a celebra 1 Martie, literele care formeaza cuvantul avand aspectul unui snur de martisor, in culorile alb si rosu, relateaza Mediafax. ... Impreuna cu martisorul se ofera adesea si flori timpurii de primavara, cea mai reprezentativa fiind ghiocelul.
La Historia isi deschide larg portile de 1 Martie pentru oricine vrea sa se bucure cu adevarat de venirea primaverii.
Apropierea sezonului de daruri cu ocazia sarbatorilor de primavara a inspirat colectionarii si iubitorii de arta sa anime atmosfera din salile de licitatii Artmark, ridicand peste 350 de palete distincte si achizitionand peste 300 de loturi.
Martisoare romanesti a fost prezent cu un stand de martisoare inedite, create manual de Ileana Horoba din Baia Mare. ... Ea este absolventa de Ceramica, este ceramist cu acte in regula si participa de aproape 20 de ani la targurile de la MTR.
Treasure este prezenta cu un stand in cadrul targului de martisor intitulat Festivalul Primaverii de la Sala Dalles. Deschis pana pe 8 martie inclusiv, vizitatorii beneficiaza de intrare gratuita.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Liderul social-democratilor, Mircea Geoana, si-a aniversat ieri la sediul PSD implinirea a 48 de ani, alaturi de cativa deputati si demnitari ai partidului, iar pe seara a organizat o petrecere la care a invitat peste 150 de persoane.
google-analytics.com