Cautare

1520 de rezultate pentru "bv" (2.39 secunde)
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Gheorghe Flutur, nominalizat pentru functia de ministru al Agriculturii, a anuntat ca in timpul mandatului sau vor fi reduse accizele la motorina si va fi aplicata subventia pe produs.
Liderul de etnie maghiara, Markó Béla, s-a aratat nemultumit ca a aflat din presa de intentia liderilor Aliantei D.A.
Coruptia ramane una dintre problemele principale pe care Guvernul Romaniei le are de rezolvat in vederea aderarii tarii la Uniunea Europeana, a declarat joi seara presedintele Comisiei pentru afacerile UE din Bundestagul german, Matthias Wissmann, fost ministru federal al Transporturilor.
Sedinta Consiliului Local pe luna februarie a fost una dintre cele mai animate de la inceputul actualului mandat al alesilor Mangaliei.
O intilnire organizata in scopul gasirii unor solutii pentru iesirea Trasurbanului din criza determinata de blocarea conturilor RAC de catre Directia Generala a Finantelor Publice a avut loc ieri la Primaria municipiului Satu Mare.
Sindicalistii din televiziunea publica apeleaza la liderii PSD care conduc Parlamentul, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, pentru a bara adoptarea propunerii Ministerului Finantelor de a reduce subventiile bugetare la jumatate pentru TVR.
PSD se pregateste sa revina la guvernare in cel mult un an, a anuntat presedintele social-democratilor, Adrian Nastase. El sustine ca integrarea Romaniei in UE va gasi PSD-ul la putere.
Liderii marcanti ai PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, au sunat goarna in teritoriu si i-au indemnat pe toti membrii partidului sa se mobilizeze si sa lupte cu toate fortele impotriva actualei Puteri.
Comisiile senatoriale juridica, de administratie publica si ale drepturilor omului, reunite, au reusit ieri sa intocmeasca raportul proiectului de lege care prevede modificarea declaratiilor de avere ale demnitarilor.
Deputatul UDMR Toro T. Tibor (foto) a acuzat conducerea UDMR de atitudine discretionara, intrucat nu i-a luat in considerare amendamentele la proiectul legii privind statutul minoritatilor nationale.
Guvernul a aprobat in ultima sa sedinta proiectul de lege privind statutul minoritatilor nationale in Romania, cerut insistent de UDMR.
PSD a trecut prin ciurul opozitiei primelor sase luni de exercitare a puterii de catre actualii guvernanti.
Calin Popescu Tariceanu: E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite.
Senatorii juristi au lucrat saptamana aceasta in “sesiune extraordinara“ pentru finalizarea raportului asupra proiectului de lege privind statutul minoritatilor nationale.
Desi Delegatia Permanenta a PNL a transat pentru moment competitia neoficiala dintre Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte Theodor Stolojan, acordandu-i primului un vot de incredere, liberalii din teritoriu continua inca sa se situeze, prin declaratii, de o parte sau cealalta.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
google-analytics.com