Cautare

139 de rezultate pentru "budescu virginia" (2.55 secunde)
Golurile au fost marcate de Budescu min.21 (penalti), min.44 si Alibec min.72. ... Constantin Budescu a deschis scorul dintr-un penalti acordat usor de arbitrul Andris Treimanis pentru o interventie a lui Hajek la Budescu.
Paul si Virginia - Bernardin de Saint-Pierre (Autoare:
Budescu si Junior Morais au marcat pentru Steaua, dupa ce Bottani a deschis scorul pentru Lugano. ... Dupa pauza Constantin Budescu (58) si Junior Morais (64) au adus-o pe Steaua in avantaj in doar sase minute si au semnat prima victorie in deplasare in grupele Europa League dupa 5 ani.
Constantin Budescu (32 de ani) poate scapa de FCSB dupa ce a fost criticat de Gigi Becali. ... Budescu a semnat cu FCSB in septembrie, liber de contract.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Camerele de pe stadionul "Ilie Oana" l-au surprins pe Budescu la finalul partidei, dupa ce a facut schimb de tricouri cu Andrei Ivan. ... "Nu vreau sa-l jignesc, dar, in mod normal, lui Budescu n-ar trebui sa i se mai permita sa joace fotbal pentru sanatatea lui.
E altceva cu Budescu! ... Portarul Kazahstanului a gafat in minutul 33 si l-a ajutat pe Budescu sa marcheze la capatul unei faze superbe. ... Tot Budescu si-a asumat raspunderea si a reusit dubla, din a doua incercare.
Keseru si Budescu, out de la FCSB! Explicatiile oferite de Mihai Stoica Gigi Becali a anuntat ca FCSB nu va mai miza in partea a doua a sezonului pe Claudiu Keseru si pe Constantin Budescu, vedetele trecute de 30 de ani ale echipei.
Desi al doilea mandat la "ros-albastri" nu a fost la fel de bun ca primul, Constantin Budescu sustine ca nu regreta ca revenit la FCSB, pentru ca, din punctul sau de vedere, a dat totul pentru echipa.
Constantin Budescu a vorbit despre cariera sa, ce vrea sa faca dupa ce se va retrage si de ce l-a refuzat pe Hagi pentru a juca la Farul. Budescu a revenit la Petrolul Ploiesti in acest sezon si si-a propus sa se califice in play-off.
Budescu a vorbit la finalul partidei FCSB - Botosani 3-1 despre discutia pe care a avut-o cu Gigi Becali. ... Vom vedea", a spus Budescu, la finalul meciului.
Budescu 90+8pen. ... Leitner, Diomande, Dumitriu, Grigore, Budescu, Bratu, Purtic, Pashov, Moldoveanu Antrenor: Florin Parvu FC Botosani: Ducan - Petro, Pius, Seroni, Tiganasu - Dican - Dragu, Ed.
Pentru a explora acest fenomen, la inceputul anilor saptezeci, Monroe a intemeiat si a devenit director executiv la faimosul Monroe Institute din Afton (Virginia), care si-a castigat reputatia internationala mai ales prin studii asupra efectelor undelor sonore asupra mintii umane.
Danny Accoin, un alt pilot Super Hornet, activau in escadronul VFA-11 Red Rippers, de la baza navala din Oceana, Virginia, care se pregatea sa fie desfasurata in Golful Persic.
Reprezentantul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local, Virginia Stefanica, a afirmat ca in ultimii cinci ani s-a realizat, printre altele, reducerea timpului de raspuns la solicitarile contribuabililor la 10 si la 15 zile, fata de termenul legal de 30 de zile, datorita implementarii programului de registratura electronica.
Tragedie este un cuvant prea bland pentru a califica masacrul de la Universitatea Virginia Tech, caci aceasta fapta atroce genereaza, dincolo de durere, furia si revolta fata de o hecatomba care putea fi evitata, preintampinata, limitata in sacrificii umane.
Ceea ce s-a intimplat zilele trecute la Virginia Tech ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru autoritatile din intreaga lume si nici noi, romanii, nu putem face abstractie de faptul ca o astfel de tragedie poate avea loc si in scolile noastre.
Budescu a marcat golul decisiv si giurgiuvenii si-au adaugat in vitrina prima Supercupa a Romaniei. ... Budescu transforma fara probleme si Astra se impune cu 5-3 dupa executarea loviturilor de departajare.
Man a avut un sut care a pleznit plasa laterala a lui Arlauskis, dupa o pasa cu calcaiul fenomenala venita de la Budescu, un jucator care s-a vazut insa prea putin in aceste prime 45 de minute.Nervii au adus si cate un cartonas galben pentru fiecare tabara, Pintilii si Vinicius fiind cei avertizati de arbitrul Istvan Kovacs, care nu a avut mari probleme de semnalat in primul mitan, conducand cu multa strictete acest mare derbi.
Mihai Stoica: "Budescu nu va face riduri nici la 75 de ani. Este cel mai relaxat om pe care il stiu"
google-analytics.com