Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (6.55 secunde)
In cadrul Tea & Coffee Festival ce se desfasoara in acest week-end la Piata Universitatii (la statui), gasiti si standul Shazili - cafea turceasca si cafea verde slim & fit. ... "E un festival interesant", spune cel care ne intampina la standul firmei Shazili.
Ieri a fost prima zi din primul festival gay de la Bucuresti. ... Lasandu-le la o parte pe cele pornite de catre autoritatile din Capitala, cele mai aprinse au fost totusi cele din randul opiniei publice, asupra moralitatii unui astfel de festival.
Creatorul de morda a plecat tarziu in noapte din stațiunea Mamaia, unde fusese la un festival, spre o destinație care nu ii era cunoscuta, potrivit ultimului sau SMS.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate.
Harley-Davidson Bucharest va aduce in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare.
Bucharest Tower Centre, cladirea de 25 de etaje situata in Piata Victoriei, pe bulevardul Ion Mihalache, in spatele sediului BRD Groupe Societe Generale, este in acest moment goala, din cauza unui litigiu intre proprietarii Tower Centre International si Alpha Bank, desi constructia a fost finalizata inca din luna decembrie a anului trecut.
Evz.ro informeaza ca presedintele Raiffeisen Bank din Romania, Steven van Groningen, e unul dintre maratonistii VIP din acest an la Bucharest City Marathon.
Sambata se sarbatoreste Ba mai mult, maine se va organiza o parada in cinstea acestui eveniment, cat si a inceperii vacantei de vara, numita "Bucharest Summer Parade". ... Incepand cu ora 10, pasajul va fi deschis pentru vizitare, iar Bucharest Summer Parade va incepe intre orele 11:00-11:30.
De altfel, Primaria Capitalei a organizat un intreg eveniment pentru inaugurarea pasajului si l-au intitulat Bucharest Summer Parade. ... Bucharest Summer Parade a continuat cu un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea unui complex comercial din zona.
Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Harta traseelor competitilor poate fi vizualizata pe http://bucharest-marathon.com/traseu/ .
La conferința de presa gazduita de Crowne Plaza Bucharest (sala Primavera), Paul Georgescu (40 ani), a vorbit despre cele doua mari performante ale inceputului de an (este primul roman care a parcurs distanta de 1 mila - 1609 metri in apa inghetata, la 3,20C si care a cucerit in premiera, la C.M.de Ice Swimming - medalia de aur in proba de 500 m si locul 5 in proba de 1000m), dar si despre proiectele sale viitoare.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
Saptamana aceasta va avea loc cea de-a doua editie a UX Bucharest, prima conferinta de acest fel din Europa de Est, care se va desfasura in perioada 3-6 octombrie 2017, la Hotel Sheraton. ... UX Bucharest 2017 â€" Experiences never end!
Mai intai si-a lansat un showroom in Timisoara, apoi a organizat un defileu de moda inedit in centrul orasului sau natal, dupa care a participat aseara, pentru prima oara, la Bucharest Fashion Week.
Acesta participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Bucharest Christmas Market este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind libera.
72 din cadrul Bucharest Christmas Market 2015, organizat la Universitate. Am adus la acest targ obiecte din sticla, ceramica si metal lucrate manual!
Arta la intrare este un proiect initiat de Asociatia Neo Art si Galeria Galateca, sustinut de B-OSA, Bucharest Open Street Art. ... Arta la intrare este sustinuta de B-OSA, Bucharest Open Street Art si va fi in complementaritate cu expozitia Playing B-OSA, deschisa la Galeria Galateca pana pe 30 septembrie.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Bucharest Christmas Market este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind libera.
Firma Schokomell - gustul ciocolateriei naturale - din Municipiul Ramnciu-Sarat, judetul Buzau, participa in aceasta perioada la targul traditional Bucharest Christmas Market 2015, organizat de Craciun in aceasta perioada, la Universitate.
google-analytics.com