Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (3.81 secunde)
Ca urmare s-a constituit clusterul Agro-Food-Ind Napoca, cluster menit sa reuneasca cei mai importanti actori ai sectorului agro-industrial clujean.
• membru fondator la Association of Francophone Countries for Food Technology Transfer Progress - Montreal; ... • Agri-Food Quality II, Ed. ... • Biogenically active amine in food, COST, Belgium, 2005;
In cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate, care se desfasoara pana marti inclusiv, ii puteti gasi pe cei de la Fiesta Food. ... baclavaua cu visine si baclavaua cu nuca si ciocolata", ne-a spus Maria Dinca, reprezentant al firmei Fiesta Food.
Este al treilea an in care ambasadorii Food Revolution si Slow Food din toata tara se reunesc la Bucuresti Gradina Verona.
Sonimpex Topoloveni este prezent cu un stand in cadrul Food Revolution, la Gradina Verona, in acest week-end. Magiunul de prune Topoloveni continua misiunea de promovare a Romaniei si a traditiei gastronomice romanesti si la evenimentul Food Revolution, care se adreseaza unui stil de viata sanatos si in special copiilor.
Ii vedem in prima zi de festival!
Juratii BURGERFEST BATTLE, care vor alege cel mai bun burger prezent la festival, aproape ca nu mai au nevoie de nicio prezentare. ... El este creierul echipei de bucatari Flavours Food Design si are in subordine 10 bucatarii, printre care si Biutiful, Stradale si divizia de catering Flavours.
Festival Online de Arte Reteaua Euro-Med a Tinerilor Artisti lanseaza un apel de participare la prima editie a Festivalului Online de Arte,care va avea loc in luna octombrie. ... Scopul acestui festival este de a promova utilizarea, in randul tinerilor, a instrumentelor internet in domeniul artelor.
JAZZ IN CHURCH, primul festival de jazz in biserica, este deja SOLD-OUT! Ne bucura tare mult interesul pentru acest festival si ne face placere sa anuntam cateva surprize in cadrul Festivalului ce incepe peste fix o saptamana:
B’ESTFEST adauga doua noi nume in programul de festival: ... Anul acestea, cei trei membri Rise of Artificial vor fi prezenti din nou in B’ESTFEST Park in cea de-a doua zi de festival, pe 6 iulie.
Cel mai tare festival de metal din aceasta toamna, METALHEAD MEETING 2013 isi deschide portile sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
"TribalFestBucharest este primul festival de Tribal Fusion Belly Dance din Romania si are participanti din toata lumea. ... Acest festival este contributia mea cu contacte internationale, aduc artiste care promoveaza ultimele curente din belly dance.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
"Ma aflu la acest Festival al ceaiului si al cafelei si, desi se tine intr-un cort, la inceput am fost reticent si pe urma am acceptat. Am venit la acest festival cu cele mai reprezentative cafele ale mele:
Evenimentele au avut loc in Parcul Herastrau - la Foisor, la Peluza si pe Aleea Michael Jackson - la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, fiecare zi din festival avand o tematica speciala:
"Da, implinim 15 ani de cand spuneti Hai la o bere in Fire, 15 ani intensi si plini de muzica, in care v-am facut sa va simtiti ca acasa, asa ca ne-am hotarat sa marcam aceasta aniversare printr-un festival de zile mari:
https://www.facebook.com/grimusworld/ ZOB Cunoscuti pentru celebrele piese Telenovele, Prietena mea, Printre nori, Cantec de dragoste sau Clona si pentru stilul punk rock abordat, ZOB canta pentru publicul BURGERFEST in ultima seara de festival, in data de 21 mai.
In aceste zile, pana pe 13 august, Sibiul este gazda celei mai mari intalniri a sasilor, la festival urmand sa participe peste 12.000 de oameni proveniti din populatia germana colonizata in Transilvania in secolele XII si XIII.
Jocuri si activitati distractive la cea de-a patra editie FOC Pe parcursul intregului Festival Opera Copiilor vor exista o multime de activitati cu intrarea libera:
Francezii si-au desemnat reprezentantul (reprezentanta?) la editia de anul acesta a Eurovision (fost festival de muzici penibile). ... Eurovisionul promite un festival muzical, atunci cer sa livreze ceva cat mai aproape de ceea ce ar trebui sa fie muzica.
google-analytics.com