Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (9.23 secunde)
RATB reintroduce linia turistica Bucharest City Tour Incepand cu 1.05.2013, RATB reintroduce autobuzele double deckerpe linia turistica Bucharest City Tour.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru vizitare sambata, la ora 10.00, iar de la ora 11.00 va incepe Bucharest Summer Parade, editia I, a anuntat municipalitatea. Printre participantii la Bucharest Summer Parade se vor numara Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, BRD Bucharest Open.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 20.000 d Raiffeisen Be participanti din peste 75 de tari vor lua startul la cea de-a 12-a editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, care are loc sambata 12 si duminica 13 octombrie de la ora 09.30 in Piata Constitutiei.
Colectia Campionii', semnata de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului romanesc, in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.
Bucharest Women Days, care se va desfasura in acest weekend in Bucuresti, la Romexpo, este primul eveniment din Romania care incurajeaza spiritul feminin, ajutandu-l sa se pretuiasca si sa se simta bine in pielea lui. ... Participarea la Bucharest Women Days este gratuita.
Mihai Pasare impreuna cu un prieten de-al sau fac fotografii pe magneti, la targul Bucharest Christmas Market 2015 organizat la Universitate. ... "Majoritatea care vin sa-si faca fotografii pe magneti la Bucharest Christmas Market 2015 sunt bunici veniti impreuna cu nepotii lor.
Rosu, stralucitor si silentios, langa linia de tramvai opreste un autobuz Bucharest City Tour. ... Cele patru autobuze "Bucharest City Tour" ofera sisteme audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, insa din pacate nu toate functioneaza optim.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Firma Scholl participa cu un stand in acest week-end la Bucharest Marathon Raiffeisen Bank. ... Extragerea castigatorilor la tombola va avea loc luni, iar lista cu castigatorii va fi anuntata si publicata pe Bucharest Marathon in zece zile lucratoare.
Le Diner en Blanc - Around the world Le Diner en Blanc - Bucharest CONCEPT Le Diner en Blanc reprezinta cel mai exclusivist picnic din lume, organizat intr-o locatie secreta, pana in ultimul moment! ... https://www.livetickets.ro/diner-en-blanc-bucharest Vor exista doua variante de acces la acest eveniment unicat:
74 kg Cu prilejul conferintei de presa legata de Bucharest Marathon ce are loc in acest week-end la Bucuresti, Valeria van Groningen ne-a raspuns la cateva intrebari. ... - Mancati vreodata de la fast-food? - Nu mananc deloc la fast-food!
Dichisar de Craciun | All-Star Edition Bucuresti, 10 Dec 2016 - 11 Dec 2016 2 zile de fun, food & shopping alternativ in care va facem cunostinta cu spuma noilor makeri romani.
Toamna aceasta aduce o noua editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animatie. ... Dave Cooper a realizat posterul ediției din acest an a festivalului - lucrare de autor, pe care a intitulat-o Raluca Descends on Bucharest.
Prezenta romaneasca Grupul European Drinks a fost reprezentat la Targul ISM Cologne 2005 de la Köln de firma European Food. ... Standul European Food a fost vizitat de mii de vizitatori, fiind foarte bine apreciat de organizatori si de participantii la targ.
Astfel, mica publicitate din ziarele locale este plina de anunturi, in care patronii vand restaurante, cluburi, pizzerii, fast food-uri sau standuri comerciale.
(CNAB) a semnat astazi contractul de asociere cu doi dintre liderii mondiali in industria de Travel Food & Beverage - Autogrill S.p.a.
Prin negocierea unei metodologii cu Federatia Industriei Hoteliere din Romania (FIHR), UPFAR a stabilit si o grila de tarife pentru unitatile de alimentatie (restaurante, cafenele, braserii, baruri, fast-food-uri, cofetarii sau unitati asimilate) si unitati hoteliere si asimilate structurilor de cazare.
google-analytics.com