Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (3.07 secunde)
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
Primul festival dedicat iubitorilor de bere altfel se prezinta cu un line-up de zile mari, ales pe masura berilor prezentate in festival.
Bucharest Craft Beer Festival isi deschide portile vineri, 2 septembrie, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut recent o conferinta de presa pentru a anunta calendarul evenimentelor si planurile pentru anul 2017.
Pe 21 mai, la ora 12.00, se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival. Baneasa Shopping City gazduieste editia a doua a Bucharest Food Festival, care reuneste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.
Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta.
Bicycle Music Festival - primul festival cu muzica la pedale - ii va avea ca invitati pe Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers si Temple Invisible. ... Trupele vor concerta pe patru scene diferite, de-a lungul traseului caravanei de biciclete Bicycle Music Festival.
In perioada 13-20 mai fa-ti timp pentru tine si relaxeaza-te la EUROPAfest - Caffe Festival Ibis. ... EUROPAfest - Caffe Festival inlocuieste rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca pentru a apropia publicul de muzica buna si a largi sfera consumatorilor de jazz si blues.
Bicycle Music Festival se va desfasura in Parcul Carol si se va incheia cu un after party in fabrica si Club B52. In urma unor evenimente neprevazute aparute de curand, Bicycle Music Festival se muta intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, anume Parcul Carol.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... La Concorde Old Bucharest Hotel le gasesti pe amandoua.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectiva din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu reprezentantii locali ai marcii Volkswagen, unul dintre sponsorii traditionali ai Maratonului Bucuresti, Semimaratonului si ai curselor 10k&Family Run.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Bucharest Gaming Week are loc in perioada 23 - 28 ianuarie 2018, la Romexpo. ... Cei interesati sunt asteptati la Retrotech 3.0 in cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week in data de 27-28 Ianuarie la Romexpo in Pavilioanele C4 si C5!
Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
David Guetta a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, care a avut loc zilele acestea in Capitala. ... El a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, unde a facut un show de senzatie.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
google-analytics.com