Cautare

33 de rezultate pentru "brancu" (5.33 secunde)
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Cristi Brancu vs. ... 'Intr-un articol postat pe blogul sau, prezentatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Cristian Brancu, il ataca pe Cristian Tudor Popescu pentru afirmatiile facute la adresa scandalului din jurul mortii Madalinei Manole si spune ca e pacat ca jurnalistul vrea sa se priceapa la toate.
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show.
Week-end-ul trecut, familia Brancu-Turcu s-a bucurat de ultimele zile de vacanta inainte de a da startul unui nou sezon al emisiunilor pe care le modereaza.
Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia.
Aflat in vacanta la Viena, Cristi Brancu a primit o lovitura teribila vineri, in jurul orei 17.00, cand mama sa l-a anuntat telefonic ca tatal sau a murit. ... Constantin Brancu avea 75 de ani, a fost colonel in Armata Romana si s-a implicat in activitatea Clubului Steaua.
Data viitoare imi iau smochingul la munte Incantat de frumoasa primire pe care au avut-o, Cristi Brancu a declarat:
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show.
In fiecare zi a saptamanii trecute, Brancu a dat indicii pe Facebook cu privire la cuvantul care ar aduce marele premiu. ... Va asteptam sa participati si la urmatoarele concursuri Coffeol", a marturisit Cristi Brancu.
Daca va intrebati care este reteta unei relatii de durata intre doua personalitati care fac parte din showbizzul autohton, atunci raspunsul pe care il veti primi de la Cristi Brancu va fi "Inghetata de baut!".
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Daca toata lumea il asteapta pe Mos Craciun cuminti, in Bucuresti, iata ca familia Brancu-Turcu s-a gandit ca ar putea fi o idee buna sa-l caute pe Mos Craciun la munte!
Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Tombola a fost insufletita de verva si entuziasmul lui Cristian Brancu, asa cum s-a intamplat si la evenimentul aniversar de 7 ani Exotique, un alt moment spectaculos in istoria brandului Exotique.
Pentru Cristi Brancu si sotia lui fiecare zi este o experienta unica pe care o masoara in clipe de fericire.
Cristi Brancu: Nu cred ca exista om care nu a auzit de Cronica Carcotasilor. Este o emisiune care cu siguranta a schimbat televiziunea.
Premiul de excelenta pentru un cuplu de televiziune romanesc foarte apreciat in SUA pentru cariera lor se acorda sotilor Cristian Brancu si Oana Turcu.
creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove", ne-a spus Catalin.
google-analytics.com