Cautare

63 de rezultate pentru "bon jovi" (4.50 secunde)
Pentru a ajunge la ghiseu, contribuabilii trebuie sa-si ia bon de ordine, eliberat de la automatele amplasate la intrare in sediu. ... Dar cand ajungeau la ghiseu li se spunea ca le trebuie bon de ordine.
Primiti bon fiscal de cate ori cumparati o paine, de cate ori mergeti la frizerie sau daca platiti la biserica pentru orice eveniment? Primiti bon fiscal atunci cand calatoriti cu taxiul ori cand va cumparati ceva de la magazinul de la coltul blocului?
Pentru fiecare legatura de ceapa sau de usturoi, pentru fiecare doua mere si trei cartofi, pentru fiecare morcov si castravete cumparati din piata, taranul agricultor trebuie sa emita bon fiscal.
Vineri, 15 martie 2019, se lanseaza pe marile ecrane din Romania comedia Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu? ... / Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? ... Ei bine, peripetiile lor comice revin in forta - acum, in filmul Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu?
Apesi pe ecranul mare si iti elibereaza un bon de ordine. ... Apesi pe ecran (touch screen) si masinaria iti elibereaza un bon de ordine pe care este trecut numarul bonului, cate persoane mai sunt inaintea ta, ora si data.
Arsenium lanseaza Bon ami”, alaturi de Heren, unul dintre cei mai talentati producatori din Barcelona. ... Va prezint noua mea piesa, Bon ami”, un super featuring cu Heren, si va promit ca nimeni nu va sta linistit cand va auzi piesa!
Prietenii fideli, Claude Lanzmann, Olga si sotul ei, Jacques-Laurent Bost, sau Sylvie Le Bon, tanara admiratoare si stralucita filozoafa, devenita cea mai fidela complice, vor asista neputinciosi la sase ani de chinuri infernale.
Daca pana in prezent oricine putea depune o cerere la primarie, iar ea era notata intr-un registru, fiind eliberat un simplu bon cu numar, situatia se schimba de acum inainte. Fiecare solicitare va fi introdusa in registrul electronic, iar petentul va primi un bon mult mai "sofisticat":
Sute de craioveni care au fost sambata si duminica pe esplanada Teatrului National si au cumparat produse traditionale de la targul de profil organizat in acel loc au observat ca nimeni nu avea case de marcat, deci nu taia nici un fel de bon fiscal.
Actul normativ mentionat prevede ca toti proprietarii de autovehicule fabricate in urma cu peste 12 ani pot beneficia de o prima (bon valoric) de la buget de 30 de milioane de lei la achizitia unui autoturism nou, cu conditia sa predea masina veche unui centru de reciclare.
Concluzia acestui sondaj este data de faptul ca peste 80% dintre respondenti considera ca daca toata lumea ar cere bon fiscal la cumparaturi ar scadea evaziunea fiscala iar statul ar avea mai multi bani pentru serviciile publice.
Pentru inscrierea la concursuri, ei trebuie sa descarce aplicatia SIGUREC si sa scaneze codul QR inscriptionat pe bon, fie au optiunea sa introduca numarul unic de inregistrare de pe bon pe site-ul www.sigurec.ro, la sectiunea Concursuri.
Fiscul a constatat ca firmele mari vand in tara cantitati uriase pe baza de bon fiscal comerciantilor din piete. ... Sub aspect fiscal, cei din piete fac evaziune si declara la Finante doar marfa pe care au luat-o pe factura, nu si pe cea luata cu bon fiscal.
Un bon de comanda si o repriza de felicitari furtunoase mai tirziu, Dorian intrase in febra goanei dupa bani. Trebuia sa faca rost de aproape 2.300 de euro si nu avea decit trei zile pentru asta.
in 2016, marile companii, cele mijlocii si mai apoi cele mici trebuie sa isi introduca acest sistem, pe masura ce toate aceste companii vor intra in cadrul acestei reguli vom aplica acest sistem de transmitere on-line tocmai pentru a putea sa facem verificarile mult mai simple si a da posibilitatea ca aceia care produc astazi evaziune sa poata fi depistati absolut banal - un inspector va trebui doar sa stea in fata respectivei unitati si sa vada daca o persoana iese cu cumparaturi sau cu serviciul oferit - a fost la restaurant sau in alta parte, sa vada daca lui ii apare, pe laptop sau pe telefonul pe care il va avea la dispozitie, daca ii apare introducerea in casa de marcat a datelor si daca exista un bon fiscal.
- Extrasul de cont In relatiile cu persoanele juridice contribuabilii sunt obligati, pentru sumele incasate atat pe baza de chitanta, bon fiscal etc., cat si prin banca, sa intocmeasca factura.
Iar eu nu merg la stadion ca asa e de bon-ton, cum fac sau au facut altii, ca sa ii vada lumea", a mai declarat deputatul PRM.
Era un om foarte bun, un bon viveur, caruia ii placea viata, munca, mancarea, era vanator patimas, el m-a dus la sitar, la rapitoare, la mistret, la rate salbatice, la gaste, el m-a invatat ce-nseamna cainele cand sta in arret.
Morala este ca fiecare partid care se respecta are permanent nevoie de "oi negre" si de reinprospatarea "turmei", macar de dragul bon-ton-ului democratic.
Ca doar asa e de bon ton la FMI! Stim, dumnealui si de altfel intreg PDL-ul sunt jucatori adevarati! Ne-au dovedit-o din plin in numeroase randuri.
google-analytics.com