Cautare

285 de rezultate pentru "bombardat de minuni" (2.51 secunde)
Si nu dupa vacanta de vara. Ma astept ca, in cursul acestei luni, PSD si PNL sa-si imparta locurile de parlamentari in colegiile Romaniei. ... Punctul de plecare il constituie rezultatele alegerilor locale. ... De ce? ... Un scor de exceptie.
Ana are mere, Macovei are criterii Pana sa fie canonizata de catre papa de la Cotroceni, Monica Macovei face practica in productie, prestand minuni, reforma si moralitate in atelierul partidului prezidential. Orice vrajitoare coborata de pe matura, daca ia o poza smerita poate trece drept blanda si cuvioasa.
Blogul unui Liberal de Stanga: ... Sa faca guvern, sa aiba Parlament, sa-si faca moneda lor (sula secuiasca ar fi foarte potrivita!), si sa se separe de statul roman.
Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... In aceste conditii, nu cred eu ca trebuie sa intram de-acum in batalia asta.
In municipiul Zalau si-au facut aparitia, in perioada 15-22 noiembrie, doua persoane de sex masculin, respectiv C. P., de 36 de ani si E.
Conflictele interioare din unele tari nu ii impiedica pe romanii doritori de senzatii tari sa viziteze frumusetile ale unui stat. Ofertele venite din partea acestor regiuni nu au inregistrat vreo scadere spectaculoasa, dupa ce au fost catalogate de toata lumea drept state cu probleme de ordin interior.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Daca in privinta ofertelor de cazare pentru Sfintele Sarbatori de Pasti si cele de 1 Mai, lucrurile sunt deja clare la aceasta ora - operatorii din turism propunand mai multe pachete de programe, pentru toate buzunarele - romanii din tara, dar mai ales din judetul Constanta, pot opta pentru o slujba de Inviere la una dintre manastirile din Dobrogea sau, de ce nu, chiar pe plaja.
Pentru a elimina "portitele" legale utilizate de unii platitori de accize in domeniile alcoolului si uleiurilor minerale pentru a frauda bugetul de stat, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) pregateste un proiect de lege legat de administrarea accizelor.
Zi de zi, de luni pana vineri inclusiv, intre 10.00 si 17.00, la Asociatia pentru Protectia Cetateanului (APC) vin oameni nu doar din Bucuresti, ci si din provincie.
Referendumul privind reintoarcerea sau nu a presedintelui suspendat Traian Basescu a ajuns in oferta caselor de pariuri on-line. Pana ieri la 10 dimineata, 2.000 de romani s-au inscris la acest pariu, potrivit lui Dorian Oana, reprezentantul firmei de pariuri organizatoare.
Saloanele spitalului au fost modernizate, instalatiile schimbate, iar Sectiile de pediatrie, ginecologie, chirurgie si de boli interne au fost dotate cu aparatura necesara desfasurarii în bune conditii a activitatii.
Prima actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice de la populatie, desfasurata sambata, la Galati, a starnit deja valuri.
Dar, dupa cum spuneam de ciuma si muma, cunoasteti ca faptul ca romanul are practic "in sange" spiritul de comerciant si speculeaza la maximum fiecare ocazie de a mai ingrosa numarul hartiilor din casa de marcat.
Acestea sunt sfaturile specialistilor pentru persoanele înselate de banci. Teoretic, clientul bancii care s-a trezit ca luna aceasta are de plata o rata cu sute de lei (sau sute de euro) mai mare decât luna trecuta are multe pârghii de atac împotriva bancii. ... Ce se întâmpla, de fapt?
Acestea sunt sfaturile specialistilor pentru persoanele înselate de banci. Teoretic, clientul bancii care s-a trezit ca luna aceasta are de plata o rata cu sute de lei (sau sute de euro) mai mare decât luna trecuta are multe pârghii de atac împotriva bancii. ... Ce se întâmpla, de fapt?
La început de luna a cadourilor, întrebarea "oare ce ar trebui sa-i luam sefului de Craciun" se pune din ce în ce mai pregnant.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Unii sunt de parere ca doar o scadere a taxelor poate da un impuls economiei; altii spun ca trebuie umblat la cheltuieli, altii propun cresterea/scaderea cotei unice, largirea bazei de impozitare sau revenirea la impozitarea progresiva.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Inventarul de media", pe care il puteti citi in continuare. ... Prezidentul a evoluat miercuri seara, la ora de maxima audienta, la Realitatea Tv. ... De unde se vede ca un proprietar cu enspe mii de contracte cu statul poate face minuni editoriale.
google-analytics.com