Cautare

285 de rezultate pentru "bombardat de minuni" (4.09 secunde)
Atacuri cu rachete lansate de armata rusa noaptea precedenta si joi dimineata asupra celui de-al doilea oras ucrainean ca marime, Harkov, au ucis cel putin opt persoane si au ranit mai multe, spun oficialii Kievului.
Dintre cele mai haioase momente ale ultimelor zile, recordul absolut a fost inregistrat ieri, dupa mitingul de sustinere al lui Basescu. ... Bine, se vedeau de la o posta anumite... ... ba ca au fost 3.000 de oameni, ba 5.000, ba 35.000 sau 25.000.
22 de oameni au murit si 50 au fost raniti dupa ce bombele rusesti au cazut intr-un mic oras din estul Ucrainei. ... Intr-una dintre acestea se afla un baiat de 11 ani, pe care tatal l-a gasit fara suflare.
Aproximativ 15 persoane se aflau in subsolul scolii, in momentul in care bomba a lovit. In Lugansk, 99% din rusii cu drept de vot au spus "Da" la referendumul de unire cu Rusia.
Atacurile asupra Kievului vin la 48 de ore de la explozia de pe podul Kerci. Duminica seara, Putin a catalogat explozia podului drept atac terorist.
Rachetele au lovit mai multe puncte din centrul Ucrainei 8 persoane au fost ucise si alte 24 ranite in atac.
In urma atacului cu drone, a izbucnit un incendiu intr-o cladire nerezidentiala. Muncitorii orasului Kiev au fost eficienti in refacerea pagubelor generate de atacurile ruse.
Rusia a bombardat o zona rezidentiala din Nikopol, din regiunea Dnipropetrovsk. Duminica, centrala Zaporojie aflata sub control rusesc a fost bombardata.
Mai multe explozii au zguduit sambata seara si duminica centrala Zaporojie. Controlul centralei nucleare a fost preluat de Rusia la scurt timp dupa invazie. Sunt 271 de zile de razboi.
Rusia a bombardat o zona rezidentiala din Nikopol, din regiunea Dnipropetrovsk. Regiunile Donetk si Lugansk raman principalele tinte ale armatei ruse.
Secretarul general al NATO nu exclude posibilitatea de a furniza tancuri Ucrainei. Zelenski: Ii sunt recunoscator lui Timmermans pentru sprijinul acordat Ucrainei.
O mana de oameni au stiut de aceasta calatorie iar nimeni nu a suflat o vorba. ... Joe Biden, cel mai puternic om de pe glob, care are mereu nevoi extreme de securitate, a mers intr-un oras bombardat mereu de rusi.
6 civili au fost ucisi, iar alti 12 au fost raniti la Herson, in urma unui atac lansat de trupele ruse, exact in timp ce presedintele Vladimir Putin isi sustinea discursul in care a acuza Occidentul ca este cel care a pornit conflictul din Ucraina.
Edi Iordanescu (42 de ani), fostul antrenor al FCSB, a vorbit cu jurnalistii la plecarea de la baza sportiva a ros-albastrilor dupa ce si-a luat ramas bun de la jucatori. ... Au fost pozitii personale, mesaje pe care mi le-a trimis, am fost bombardat.
Situatia este grava la centrala nucleara Zaporojie din Ucraina, a avertizat seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica intr-o sedinta de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU.
Situatia este grava la centrala nucleara Zaporojie din Ucraina, a avertizat seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica intr-o sedinta de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU.
Cel putin cinci oameni si-au pierdut viata in inundatiile de proportii cauzate de distrugerea barajului peste Nipru. Echipele de salvare ucrainene actioneaza non-stop pentru a salva oamenii. ... In pofida dezastrului din Herson, rusii ar fi bombardat unele localitati din zona calamitata , afirma guvernul de la Kiev.
Trupele ucrainene si-au intensificat miercuri noaptea atacurile asupra frontului din sud-estul tarii, potrivit mai multor indivizi din fortele armate ale tarii, intr-un impuls semnificativ catre teritoriul ocupat de rusi.
Apar noi imagini cu blocuri de civili distruse de rusi la Odessa si Herson Fortele rusesti au bombardat adaposturile civililor si rutele de evacuare WP:
Rusia a bombardat toate regiunile Ucrainei Cel putin 28 de drone Shahed au fost doborate O persoana a fost ucisa in urma atacurilor din Herson
google-analytics.com