Cautare

284 de rezultate pentru "bombardat de minuni" (3.34 secunde)
Rusii au bombardat o baza pentru antrenamente in apropiere de granita cu Polonia. Un jurnalist a fost omorat de catre trupele rusesti.
In Merefa, invadatorii au distrus o scoala si o casa de cultura. In jur de 800 mp din scoala au fost distrusi.
Putin a organizat un concert la 8 ani de la anexarea ilegala a Crimeei. 200.000 de rusi au participat la evenimentul din Moscova. Putin le-a vorbit rusilor imbracat intr-o geaca de 13.000 de euro. Trupele ruse au bombardat Kiev, Liov si Nikolaev.
Autoritatile din Ucraina spun ca armata rusa si-a redus semnificativ prezenta. Fortele Aeriene inving cu succes invadatorii cu arme fabricate in anii '80.
Trupele ruse au bombardat o scoala in care erau 400 de oameni. Rachetele au lovit un depozit de combustibili al armatei ucrainene.
Mariupol este orasul cel mai grav bombardat de rusi in Ucraina. Multi dintre cei 400.000 de locuitori raman blocati, iar luptele se dau pe strazi.
Vladimir Putin nu vrea pace, ci vrea sa repete in orasele Ucrainei ce a facut in Groznii, capitala Ceceniei, pe care a bombardat-o pana la ruine in 1999-2000, a spus premierul britanic Boris Johnson, intr-un interviu pentru BBC.
Printre militarii care au tinut piept trupelor rusesti ajutate de mercenarii ceceni sunt si cei care fac parte din Batalionul Azov. Acestia au fost criticati de Putin, care ii acuza de nationalism si neo-nazism. La Mariupol a fost bombardat Teatrul Dramatic unde erau adapostiti 1.000 de civili.
Consilier Zelensky: Ce am gasit in Bucha seamana cu crime de razboi. Rusia a bombardat depozite de combustibil din Odesa.
Pe 16 martie, fortele ruse au bombardat Teatrul Dramatic din Mariupol. O fetita a supravietuit in timpul atacului din Teatrul Dramatic din Mariupol.
Nu a mai ramas nimic in picioare in Borodianka, orasul situat la nord-vest de Kiev. Mai multe fotografii realizate in urma cu o zi au surprins cartiere intregi cu blocuri distruse complet, din care au mai ramas doar cateva ziduri negre.
Peste 90% din garile din Romania arata ca cea din Mariupol, orasul din Ucraina bombardat de armata Federatiei Ruse, a declarat de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Cel mai recent bombardament a ucis 5 civili si a ranit alti 9. Harkovul a fost ingropat in moloz si continua sa fie bombardat de armata lui Putin.
De la ultimul congres, PSD a cazut de la 37% la putin peste 20 de procente si nimic nu poate sa il scoata din aceasta zona. ... Dar si mesajul ambiguu, de dupa disputa Geoana vs. Iliescu de la congres.
Razboiul declansat de Rusia impotriva Ucrainei a intrat in a 70-a zi. Bombardamentele rusesti nu au slabit in intensitate, din contra, au fost inregistrare lovituri in zone ocolite pana acum de rachetele Moscovei.
Cadavrele a 44 de civili au fost gasite in daramaturile unei cladiri din Izium, bombardate de Rusia in martie, a declarat un oficial ucrainean. Pe de alta parte, cel putin 100 de civili sunt inca blocati in interiorul combinatului siderurgic Azovstal, bombardat in continuare de rusi.
Peste mai putin de doua saptamini intram oficial in Comunitatea Europeana, insa sintem departe de a fi pregatiti sa facem fata mediului concurential din spatiul comunitar.
La inceputul celei de a patra luni de razboi, Rusia bombardeaza intens estul Ucrainei in timp ce fortele terestre incearca sa incercuiasca ultimele redute ucrainene din regiunea Lugansk, care este aproape complet cucerita. Una din tinte, orasul Severodonetk, este bombardat de rusi 24 de ore din 24, spun ucrainenii.
Rusii au bombardat din nou centrala nucleara de la Zaporojie, au transmis duminica autoritatile ucrainene, potrivit Reuters. Potrivit acestora, in atacul de duminica au fost loviti trei senzori de radiatii. De asemenea, un muncitor de la centrala nucleara a fost ranit in timpul bombardamentelor.
Atacuri cu rachete lansate de armata rusa noaptea precedenta si joi dimineata asupra celui de-al doilea oras ucrainean ca marime, Harkov, au ucis cel putin opt persoane si au ranit mai multe, spun oficialii Kievului.
google-analytics.com