Cautare

285 de rezultate pentru "bombardat de minuni" (3.69 secunde)
Numarul accidentelor provocate in ultima vreme de motoscutere a crescut alarmant, dar acest fapt nu constituie o problema prea mare pentru amatorii de plimbari pe doua roti.
Un barbat de 60 de ani din Moinesti s-a trezit bombardat peste noapte cu facturi si ordine de plata, iar apoi, la domiciliul sau, au inceput sa vina citatii din care reiesea ca este administratorul unei societati din Constanta si ca are datorii catre bugetul de stat ca urmare unor tranzactii cu produse petroliere si cherestea.
De teama ca vor ramane cu marfa nevanduta, societatile comerciale din Galati au gasit in acest an o cale sigura pentru a fi cu un pas inaintea legii.
Daca vreti un „mortgage loan“, întrebati la un „helpdesk“ si aflati ca poarta un comision „upfront“ si o divizie de „wholesale banking“.
Desi se comporta precum un imprumut, cardul de credit pare sa prinda teren in fata cardului de debit cu care practic se pot face aceleasi operatiuni bancare ca si cu primul produs bancar. Plati catre comercianti, extragere de numerar, valabilitate si in strainatate.
O noua "afacere" politico-economica a regimului Basescu Cumpararea Oltchim, alta cacealma a la Dan Diaconescu Castigarea de catre Dan Diaconescu a licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim reprezinta punctul culminant al unui scenariu politic - cu implicatii economice imprevizibile - pus la cale de oamenii regimului Basescu in tentativa de a reduce forta electorala a USL.
Sapte metode de ascultare a telefonului. ... Metodele folosite devin din ce in ce mai sofisticate, iar inchiderea telefonului sau scoaterea bateriei nu mai reprezinta o masura de siguranta in secretizare unei convorviri. Riscograma.ro a prezentat 7 metode de ascultare dar si de fentare a ascultarii convorbirilor telefonice.
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Comparatia este poate prea dura, dar reflecta intocmai ceea ce se intampla cu organismul nostru cand este bombardat cu antibiotice. Asemenea unei mitraliere incontrolabile, antibioticul nu ataca doar dusmanul, respectiv bacteriile patogene, ci si aliatii organismului, adica bacteriile bune”, responsabile cu apararea starii noastre de sanatate.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. Tanarul viitor posibil prim ministru are 43 de ani si a studiat Facultatea de Matematica.
Benjamin Netanyahu s-a exprimat in cursul unei intalniri la Tel Aviv cu presedintele Paraguayului, Horacio Cartes, dupa amenintarea SUA de a impune Iranului sanctiunile cele mai puternice din istorie daca nu indeplineste conditiile pentru un nou acord, ca urmare a controversatei retrageri americane din intelegerea privind programul nuclear iranian.
Ministrul ucrainean de externe a confirmat ca un sat a fost bombardat. SUA acuza rusii ca au mai adus 7.000 de trupe la granita cu Ucraina. Ambasadorul adjunct al SUA in Rusia a fost expulzat de rusi.
Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a convocat o sedinta a Consiliului de Securitate. La sedinta anterioara, Putin a decis recunoasterea independentei regiunilor separatiste din estul Ucrainei.
Rusii au bombardat un depozit de petrol, generand un incendiu urias. Un grup de chinezi care incercau sa treaca in Rusia a fost atacat, a declarat Ministerul rus al Apararii. Potrivit departamentului, au s-a tras asupra lor de catre "nazisti".
Armata rusa a bombardat poduri si cai ferate, impiedicand evacuarea civililor. Si la Harkov luptele au fost intense, mai multe blocuri fiind avariate de tirul rusesc.
Armata rusa a bombardat poduri si cai ferate, impiedicand evacuarea civililor. Si la Harkov luptele au fost intense, mai multe blocuri fiind avariate de tirul rusesc.
Rusia nu a oprit bombardarea in timpul evacuarii civililor din Ucraina, Presa rusa scrie ca soldatii ucraineni nu lasa civilii sa scape de razboi.
Un petrolier arde in Marea Neagra, in acest moment, asta la doua saptamani dupa un aparent atac rusesc.
Sute de mii de locuitori s-au adapostit de bombardamentele rusesti si atacurile cu rachete si sunt de mai bine de o saptamana fara apa, energie electrica sau incalzire.
google-analytics.com