Cautare

284 de rezultate pentru "bombardat de minuni" (2.87 secunde)
Prin Harul Sfantului Parinte Nectarie din Eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat Sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de Dumnezeu.
Sfantul Nectarie, ierarhul din insula Eghina, s-a nascut in anul 1846, in localitatea Silivria, in apropiere de Constantinopol. SFANTUL NECTARIE a trecut la cele vesnice in noaptea zilei de 8 noiembrie 1920, fiind inmormantat in ctitoria sa, din insula Eghina:
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Poate nu mai intra toti cu masinile pe aici, in afara, bineinteles, de domnul Ion Iliescu, ca sa aratam si noi ca un partid social-democrat", a declarat noul presedinte al PSD, Victor Ponta.
Predecesorul lui Ilie Sarbu, ministrul Petre Daea, a prezentat ieri bilantul Ministerului Agriculturii dupa cei patru ani de activitate. Iar roadele sunt coapte si din belsug, pentru ca, statistic, totul e de bine.
O, Preasfinte si intru tot laudate, Mare Mucenice Mina, si de minuni facatorule;
Insula Rodos este una din optiunile cele mai fericite, datorita diversitatii de motive pentru care o vacanta in insorita insula ti le ofera.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
LOVITURA DE STAT militara esuata. Zeci de morti. Guvernul e in control Turcia a trecut vineri noaptea printr-o tentativa de stat esuata. ... Pe parcursul unei nopti dramatice, a devenit clar ca nu intreaga armata participa la lovitura de stat.
Teatrul cel Mare, bombardat din greseala la 24 august 1944 O cladire eleganta a fost facuta una cu pamantul la scurt timp dupa ce a fost "victima" bombardamentelor asupra Capitalei in 1944.
Concert de vioara in fata Kievului bombardat Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
In timp ce armata Rusiei continua bombardamentele, Zelenski cere mai multe aeronave militare. In cursul noptii, Harkov a fost lovit de o racheta rusa. ... Fortele ruse au bombardat aeroportul Vinnytsia din Ucraina.
Orasul Donetk a fost bombardat din nou de rusi. ... Sunt 192 de zile de razboi.
Rusia si-a bombardat accidental noaptea trecuta un oras. Presa de stat se lauda anul trecut cu avioanele Su-34. Ucraina ar fi planificat atacuri impotriva trupelor ruse din Siria.
Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a ajuns in centrul unui scandal de proportii dupa ce a afirmat ca "atacul Hamas din 7 octombrie nu s-a intamplat din senin", declaratie interpretata ca o justificare a atacului terorist sangeros.
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! ... Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 04:00, cursa Tarom RO 155.
Iar boierul nu stia ca femeia si fiul lui s-au astupat de ziduri. Corneliu insa, veselindu-se de puterea Dumnezeului Celui viu, a zis catre boier: "Unde sunt acum, boierule, idolii tai cei mari?" Iar el, umplindu-se de manie, a zis:
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
google-analytics.com