Cautare

2307 de rezultate pentru "bogdan petrescu" (4.89 secunde)
Radu Paraschivescu nu este convins ca rolul de selectioner ii va veni ca turnat lui Dan Petrescu, pentru ca acesta impune o anumita conduita, iar antrenorul de la CFR Cluj este cunoscut pentru impulsivitatea sa, pentru iesirile nervoase, dar si pentru felul extrovertit in care se bucura.
Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru si patron la FC Vaslui, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Digi Sport in care a vorbit despre situatia actuala a fotbalului romanesc. Porumbiu a avut o reactie dura dupa refuzul lui Dan Petrescu de a prelua echipa nationala.
Antrenorul Dan Petrescu (54 de ani) a refuzat oferta FRF de a prelua echipa nationala, iar Mario Camora (35 de ani) se bucura ca va putea lucra in continuare cu "Bursucul" la CFR Cluj.
Dan Petrescu (54 de ani) a fost contactat de Federatia Romana de Fotbal la inceputul lunii trecute pentru a deveni selectionerul Romaniei, dar a refuzat propunerea.
Petrescu: " Daca mai luam trei goluri intr-un meci, pierdem campionatul". Toate reactiile dupa derby Protagonistii derby-ului dintre FCSB si CFR Cluj, scor 3-3, au vorbit la finalul intalnirii.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Uta, programata marti in Gruia, si l-a atacat dur pe Mihai Stoica, managerul general al FCSB.
Echipa lui Petrescu nu mai bate pe nimeni, patru egaluri in 2022 Liga I, sezonul 2021-2022 Etapa a 25-a CFR Cluj:
La finalul meciului, Dan Petrescu a recunoscut ca a trait meciul la intensitate maxima, la fel cum s-a intamplat si in precedentele patru runde, cand CFR a fost echipa care a incasat gol in final de meci.
Parcursul excelent al celor de la CFR Cluj din sezonul regulat din Liga 1 l-a surprins chiar si pe Dan Petrescu (54 de ani).
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei pe care CFR Cluj o joaca sambata seara in deplasare, cu Farul Constanta.
Este greu de crezut ca demiterea doamnei Paloma Petrescu, anuntata ieri de premier, va duce la sporirea vigilentei celor care ar trebui sa-i legitimeze pe cei veniti sa ridice subiectele.
Dan Petrescu este recunoscut drept un antrenor vulcanic, iar asta l-a costat. Tehnicianul campioanei este suspendat pentru etapa urmatoare, insa oficialii clubului au aflat abia acum.
Revenirea lui Dan Petrescu in campionatul romanesc nu a fost benefica pentru el si nici pentru Unirea, dar sunt convins ca "Bursucul", dupa acest soc din meciul de duminica, va rezolva problemele cu care se confrunta ialomitenii.
Gica Hagi si Dan Petrescu au facut spectacol la conferintele de presa de la finalul partidei dintre Farul si CFR Cluj, scor 1-0
Gabi Balint (59 de ani), mai trist si dezamagit ca niciodata de Dan Petrescu.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului cu FCSB, care se joaca duminica, in ultima etapa a campionatului.
FCSB s-a impus in ultima runda a play-off-ului Ligii 1, 3-1 in fata lui CFR Cluj, si a incheiat sezonul pe pozitia a doua, la un punct in urma campioanei. Dan Petrescu a lipsit de pe banca tehnica a ardelenilor.
Dan Petrescu (54 de ani) s-a bucurat de calificarea CFR-ului dupa victorie impotriva campioanei Belarusului, Sahtior Soligorsk, scor 1-0.
CFR Cluj a obtinut calificarea in grupele Conference League, dupa ce s-a impus in fata lui Maribor cu scorul de 1-0. Dupa meci, Dan Petrescu a avut un mesaj pentru "prietenii" sai care l-au contestat de-a lungul timpului.
Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a tras concluziile la finalul meciului din Gruia cu FC Voluntari.
google-analytics.com