Cautare

2307 de rezultate pentru "bogdan petrescu" (3.67 secunde)
• "Pentru o corecta informare a opiniei publice, precizam ca domnul Eugeniu Petrescu este membru simplu al Partidului Democrat Liberal, nu detine si nu a detinut nicio functie in partid, la niciun nivel, si nu a facut niciodata parte din vreun staff de campanie al PDL sau al vreunui candidat sustinut de partid", se arata intr-un comunicat PDL.
Paloma, criticata pentru pesedism Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, le-a cerut tot ieri reprezentantilor conducerii PD, in sedinta conducerii Aliantei, sa o schimbe pe secretarul de stat Paloma Petrescu de la Ministerul Educatiei pe motiv ca promoveaza membrii PSD in invatamantul din Capitala.
Alina Petrescu va fi inlocuita de Andreea Berecleanu la pupitrul stirilor Antenei 1 dupa numai o jumatate de an de la plecarea cuplului Mandruta-Stoicescu. ... Alina Petrescu va reveni la Antena 3, iar Andrei Zaharescu va prezenta in continuare Observatorul de la ora 23.00.
Iata un autor, Andreas Petrescu, care se ocupa de probleme contemporane! ... (Florin Zamfirescu) de Andreas Petrescu Regie: Florin Zamfirescu Distributie:
El a facut precizarea ca nu s-a stabilit un inlocuitor pentru secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Paloma Petrescu, si ca persoana care va ocupa aceasta functie va fi numita de premier.
"Numirea Palomei Petrescu a fost o greseala a democratilor. Democratii sa nu uite ca Paloma a fost doi ani de zile inspector sef PSD in invatamant".
Senatorii au modificat ieri, cu 53 de voturi "pentru" si o abtinere, Legea informatiilor clasificate, printr-un amendament propus de senatorul PNL Norica Nicolai si acceptat de directorul ORNISS, Marius Petrescu.
Presedintele Comisiei va fi senatorul PSD Cristian Diaconescu, vicepresedinte - deputatul PNL Titu Gheorghiof, secretar - senatorul PRM Ilie Petrescu.
Secretarul comisiei, senatorul PRM Ilie Petrescu, a declarat ca la prima sedinta de lucru Comisia pentru interceptarea comunicatiilor a decis sa trimita adrese tuturor institutiilor abilitate, coform legii, privind tehnica de interceptare si ascultare a telefoanelor.
La Biroul Electoral Municipal si-au depus listele cu candidati PNL, Partidul Social Democrat "Constantin Titel Petrescu", PRM si Partidul Ecologist Roman. ... PSD "Constantin Titel Petrescu" nu a numit decat opt persoane, iar Partidul Alianta Socialista a considerat ca limita acceptabila este de cinci candidati.
Pana ieri, singurii care si-au prezentat oficial listele la biroul Electoral au fost democrat-liberalii, reprezentantii PSR si PSD "Constantin Titel Petrescu". ... In privinta PSD- "Constantin Titel Petrescu", candidatul pentru presedintia CJC este Dumitru Lucian Lugoci.
potrivit purtatorului de cuvant al PD-L Constanta, Vicentius Petrescu, municipiul Mangalia si localitatile adiacente face cu ochiul catre cel putin 4 doritori, unul dintre acestia fiind fostul primar Zanfir Iorgus, iar un altul - Ioan Toanchina (vicepresedinte PD-L responsabil in campania electorala de la locale pe zona Mangalia).
Este vorba despre Radu Berceanu, Marian Jean Marinescu, Constantin Dascalu, Stefan Stoica si Vergica Sovaila de la PD-L, plus Claudiu Manda, Valeriu Zgonea, Petre Petrescu, Ion Prioteasa si Sorin Iordache de la PSD.
Astfel, Vicentius Petrescu (foto) este propunerea PD-L Constanta pentru functia de director de exploatare de la Canale Navigabile (fapt confirmat si de presedintele democrat-liberalilor constanteni, Mircea Banias), apoi este posibil ca Nicolae Sandru sa preia postul de director tehnic, iar Emil Macarie - cel de director comercial.
Deputatul PSD Petre Petrescu este alt parlamentar a carui declaratie actualizata inca nu fusese publicata pe site-ul de internet al Camerei Deputatilor. "Eu am depus-o", a spus Petrescu.
Analistul militar Ion Petrescu nu crede in obiectivele oficiale declarate de reprezentantii Guvernului si ai Presedintiei. ... Cele doua vizite anunta evenimente surprinzatoare, inclusiv o tot mai posibila intalnire, in aceasta vara, intre sefii de stat roman si rus", a declarat, pentru "Adevarul", Petrescu.
Prezent ieri la Botosani, comisarul-sef Ioan Petrescu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Suceava, a precizat ca numai in ultimele doua saptamini au fost descoperite cinci astfel de falsuri, una dintre bancnote fiind recuperata de la o banca din municipiul Botosani, al carei nume nu a fost facut insa public.
In ceea ce priveste contestatia firmei Prima Telecom, al carei tarif a fost mai mic cu 30 la suta fata de cel oferit de firma castigatoare, insa a fost descalificata, Sorin Petrescu, seful Corpului de Control al CNH, sustine ca societatii i s-a imputat faptul ca nu avea certificat de calitate ISO pentru domeniul IT.
valoarea totala a activelor - 3,65 milioane de euro, cifra de afaceri neta - 7,3 milioane de euro si un numar mediu de 50 de salariati in cursul exercitiului financiar", a explicat Simona Petrescu, auditor in cadrul firmei.
Traian Petrescu, a fost deja pusa in practica la Costinesti, unde revolutionarele panouri tip RSM Remarc si-au gasit utilizarea la ridicarea noii gradinite din statiunea devastata toamna trecuta de viiturile generate de inundatiile catastrofale care au lovit sudul litoralului romanesc.
google-analytics.com