Cautare

2305 de rezultate pentru "bogdan petrescu" (5.13 secunde)
Purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Bogdan Ciuca, a declarat ca, pana la Consiliu, liderii PC vor discuta cu sefii de filiale si cu parlamentarii sau demnitarii conservatori "stadiul protocoalelor incheiate de PC cu partenerii din Coalitie".
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a propus BPC si liderului PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, sa ia in calcul posibilitatea amanarii alegerilor pentru PE, avand in vedere actiunile pentru suspendarea presedintelui.
Este vorba despre Tania Bogdan si Mihai Manoliu.
Consilierul judetean PNL Tania Bogdan a precizat ieri in acest sens ca "cine nu discuta in politica si refuza comunicarea ajunge la suspendare". ... Fiecare va vota dupa cum va crede ca e mai bine", a spus ieri Tania Bogdan.
Depunerea motiunii PD-L privind anularea taxei auto s-a impiedicat pe drum, mai exact de presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu.
Doi detinuti din Penitenciarul Jilava i-au chemat in fata instantei de judecata pe deputatul, Nati Meir si pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu pentru faptul ca acestia nu au solutionat "in termen de 30 zile, maxim 45 de zile" cererile trimise de acesti detinuti.
In opinia deputatului PC Bogdan Ciuca, problema datornicilor la intretinere pare sa-si fi gasit rezolvare. ... Ideea unui astfel proiect de lege a aparut in urma numeroaselor plangeri pe care pensionarii le-au facut atunci cand au mers in audiere la biroul deputatului Conservator Bogdan Ciuca.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui. • Bogdan Teodorescu:
Bogdan Teodorescu este de parere ca parlamentarii ar putea respinge motiunea, dar sa voteze suspendarea. • Bogdan Teodorescu:
Vasile Dancu, Alfred Bulai, Dan Andronic, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu au raspuns pentru "Puterea". ... Alfred Bulai, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu sunt cei care afirma ca demisia nu i-ar fi benefica lui Emil Boc din punct de vedere politic. ... • Bogdan Teodorescu:
Razvan Mateo Mateescu) Victor Ponta a anuntat la o conferinta de presa ca a cooptat la echipa PSD de consultanti "trei nume recunoscute in societatea civila și mediulacademic", referindu-se la Daniel Daianu, Liviu Voinea și Bogdan Teodorescu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat, sambata, la Oradea, ca obligarea parlamentarilor sa voteze "la vedere" este o crasa incalcare a Constitutiei.
Keseru (41‘), Bogdan Stancu (53‘), Torje (62‘ - penalti) si Costin Lazar (85‘) au punctat pentru tricolori.
Romania a inceput meciul excelent si in minutul 3 a reusit sa obtina penalty, dupa ce lovitura de cap a lui Bogdan Stancu a fost respinsa de pe linia portii, cu mana, de Grigoryan. Acelasi Bogdan Stancu a transformat penalty-ul si a dechis scorul.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... In epoca fast-everything, noi o sa facem slow-radio, redescoperind impreuna cu ascultatorii valorile radioului pe indelete", zice Bogdan Stratula, directorul executiv al postului. ... Bogdan Stratula si Marius Vintila imi vor fi colegi.
Una din acestea este denumita Electronic Doctor Stem Generator si a fost creata de medicul roman Bogdan Vladila, pentru recuperarea in afectiunile maxilo-faciale si atenuarea ridurilor, iar din aceasta luna este folosita si in cadrul celei mai mari clinici de vertebrologie din Romania.
Manechinul-cantaret Bogdan Vladau a comis-o din nou! ... Nu am baut decat un pahar cu sampanie, dar nu mancasem nimic toata ziua", a spus Bogdan Vladau. Experienta care ar fi trebuit sa-l traumatizeze pe viata nu i-a servit, se pare, nici macar ca lectie manechinului Bogdan Vladau.
De o personalitate puternica, o putere de convingere si un interes mai accentuat decat ceilalti reprezentanti ai formatiunilor a dat dovada democrata Paloma Petrescu. ... Paloma Petrescu a stat intr-adevar sa discute acest aspect cu prietenii si cu rudele sale si i-a convins pe acestia sa voteze "da” cu...
Si doamnele politicii fac reverente Nici doamnele politicii nu fac nota discordanta, secretarul de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Paloma Petrescu, crede ca, in pofida parerii critice pe care o are despre ea, manierele sun o caracteristica definitorie a personalitatii sale.
Acord de mediu doar pentru studiul de fezabilitate Conform declaratiilor lui Traian Petrescu, directorul executiv al Agentiei de Protectia Mediului Constanta "autostrada Bucuresti-Constanta a prezentat un Studiu de Fezabilitate in perioada 1995-1996, iar Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, prin persoana directorului Gheorghe Prodan, a emis Acordul de Mediu”.
google-analytics.com