Cautare

2307 de rezultate pentru "bogdan petrescu" (5.80 secunde)
Dumitru Dragomir a vorbit despre conflictul de la CFR Cluj dintre Dan Petrescu si finantatorul echipei, Nelutu Varga. ... "Nelutu Varga era matol sau era prea distrat cand a vorbit despre Petrescu. ... Nu cred ca Dan petrescu poate fi data afara dupa rezultatele din ultimii ani.
Bogdan Rusu, atacant la CS Mioveni. Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
Bogdan Lobont, Razvan Lucescu si Dan Petrescu, trei dintre simbolurile fotbalului romanesc, au intrat in echipa Cosmote si joaca in cel mai nou spot dedicat Cartelei Cosmote, dand "glas pasiunii pentru fotbal" pe toata durata Campionatului European.
Ca un raspuns la toate acuzatiile care i se aduc de catre inspectoarele Dorina Mihaela Bogdan si Elena Buhaev, fostul inspector general al ISJ Constanta, Petrica Miu, a reactionat dur:
Liberalul Bogdan Olteanu este, incepand de ieri dupa-amiaza, noul presedinte al Camerei Deputatilor, luandu-i locul demisionarului Adrian Nastase.
Ca intr-o campanie electorala in toata regula, la Corbu a fost prezent ieri chiar presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu.
Bogdan O. ... Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu Prof. ... Bogdan Ovidiu Popescu a absolvit doua doctorate, primul la U.M.F.
Bogdan Popescu: ... Bogdan O. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu insita si asupra componentei genetice: ... Bogdan Popescu pledeaza pentru o strategie globala, constand in masuri de preventie la nivelul populatiei.
Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, si Mircea Druc, fostul prim-ministru al Republicii Moldova.
La vremea respectiva, laconducerea Inspectoratului Scolar Judetean se afla Paloma Petrescu, care insa nu stia nimic despre aceste manevre, ilegalitatile ajunsesera insa la urechile lui Petrica Miu, care la vremea respectiva se ocupa de auditul finaciar al ISJ si avea cunostinta de afacerile directorului Lungu.
Cu toate ca a fost declarat cel mai bun antrenor in 2010 si 2011, Dan Petrescu nu a intrat in vederile presedintelui FRF, Mircea Sandu, pentru postul de selectioner al Romaniei, ocupat in cele din urma de Victor Piturca.
Mircea Banias, directorul Administratiei Portului, este noul presedinte al organizatiei, Vicentiu Petrescu este presedintele executiv, iar Claudiu Stratulat este secretarul general, ambii indeplinind functii de conducere in cadrul APC.
Acesta nu s-a ferit insa sa sustina ca actualul sef al Politiei Comunitare, Constantin Petrescu, ar putea sa nu informeze Comisia de ordine publica de toate problemele agentilor. In replica, Petrescu sustine ca transmite efectivului din subordinea sa toate discutiile care se poarta in timpul sedintelor.
Organizatia municipala a Partidului Democrat i-a luat ieri apararea fostului secretar de stat Paloma Petrescu, despre care crede ca a fost judecata prea aspru si disproportionat cu efectele episodului in care a fost implicata.
Filmul a primit Marele Premiu la Festival of Architecture Films FIFAL, 1994.) Inca nu este clar cum a ajuns arhitecta debutanta, Anca Petrescu, sa fie aleasa pentru realizarea proiectului.
Potrivit directorului Politiei Comunitare, Constantin Petrescu, politistii comunitari au mai fost trasi la raspundere pentru nerespectarea programului de lucru. ... Ceea ce au propus membrii comisiei de disciplina eu am aprobat", a confirmat Petrescu. ... Petrescu nu isi poate aduce insa alti subalterni, deoarece posturile in administratia publica sunt blocate.
Consilierul Petrescu isi face CV pe banii statului Alta deplasare in strainatate trecuta la categoria "plimbare pe bani publici" este aceea facuta de consilierul Remulus Chitu si de Daniela Tarnita.
Deputatul PRM Anca Petrescu a avertizat ieri, intr-o scrisoare adresata Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca daca nu va fi urgentata finalizarea lucrarilor de amenajare a tuturor spatiilor din Palatul Parlamentului, vor fi probleme in functionarea utilitatilor acestei cladiri.
Dincolo de scandalul pentru numirea controversata intr-o functie atat de importanta, trebuie remarcat faptul ca noul consiliu judetean are foarte multe nume noi, printre care cele mai cunoscute sunt Gheorghe Bica, de la UNPR, fostul inspector-sef al politiei judetene, si Petre Petrescu, deputat PSD.
google-analytics.com