Cautare

2307 de rezultate pentru "bogdan petrescu" (3.20 secunde)
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului:
antrenorului Dan Petrescu sa inceapa cumparaturile, informeaza Sport.ro.
Dan Petrescu despre Mihai Teja: Il apreciez mult pe Mihai Teja, cred ca a gresit putin cand a zis ca vrea sa joace fotbal de posesie si nu de victorie Dan Petrescu s-a duelat cu Mihai Teja in ultima etapa a play-off-ului.
Creatiile din piele de vitel ale lui Dorian Emil Petrescu sunt foarte indragite si cautate la targurile mestesugarilor organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Inedita este si o curea barbateasca din piele de vitel care are o catarama cu steagul Americii, ne-a spus Dorian Emil Petrescu.
USL l-a angajat pe analistul Bogdan Teodorescu (Autor: ... Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3. ... Zilele trecute, PSD a batut palma cu profesorul de la SNSPA Bogdan Teodorescu.
Bogdan O. ... Sunt medic, insa poezia e o salvare a mea Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... - Bogdan O. ... Cosovei, care din pacate a plecat dintre noi, Mircea Cartarescu, Florin Iaru, Bogdan Lefter. ... Dumneavoastra sunteti acel Bogdan O.
Traian Petrescu, directorul Agentiei de Protectia Mediului Constanta, nevoit sa se apere impotriva actiunii intentate la Sectia Contencios Administrativ a Tribunalului Constanta de Salport.
Dupa dezvaluirile de vineri, la conferinta PRM, ale fostului arhitect-sef al Casei Poporului, Anca Petrescu, privind existenta unei piscine de lux in subsolul Palatului Parlamentului si descoperirile de luni ale ziaristilor, care au aflat ca nu este vorba de nici o groapa, potrivit spuselor oficialilor Camerei Deputatilor, scandalul pe aceasta tema a continuat si ieri.
El o concureaza la acest capitol, potrivit declaratiilor de avere ale candidatilor la Primaria Capitalei, pe Anca Petrescu, arhitecta supranumita si “Mama Casei Poporului“.
Dupa ce a fost demisa din functia de secretar se stat pentru invatamant preuniversitar in urma scandalului de la Testele Nationale, cand un jurnalist de la un cotidian central a obtinut de la Serviciul National de Evaluare si Examinare subiectele si baremele de corectare la limba si literatura romana fara sa fie legitimat, Paloma Petrescu a fost numita in functia de consilier 1A la Directia de Buget-Finante din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Reconstituirea Intelegand ca are o problema cu regulamentul de acces, politista l-a cooptat in hora si pe seful sau, directorul executiv al Politiei Comunitare, Constantin Petrescu, dupa un scurt dialog cu jurnalistul Gazetei de Sud:
Ilie Petrescu intra in carti Nici reprezentantii filialei judetene a Partidului Conservator nu se lasa mai prejos si anunta ca au candidatul pregatit pentru Primaria Motru. Este vorba chiar de presedintele PC Gorj, Ilie Petrescu.
Florin Petrescu, directorul general al Spitalului de Urgenta Craiova.
Antrenata magistral de Dan Petrescu, CFR Cluj ocupa locul 2 in clasamentul grupei, cu 9 puncte, si mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica in primavara europeana, dupa ce Celtic a invins-o pe Lazio la Roma cu 2-1 .
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
Curtea Veche Publishing a invitat recent cititorii sa petreaca o seara alaturi de Razvan Petrescu, unul dintre cei mai importanti si indragiti autori de proza scurta, vineri, 20 septembrie, incepand cu ora 18.30, la Clubul Taranului Roman.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Pielea este adusa din afara, dar e data cu o ceara speciala, ne-a spus Emil Petrescu, cel care creeaza aceste obiecte minunate din piele.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept a fost prezent recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Pielea este adusa din afara, dar e data cu o ceara speciala, ne-a spus Emil Petrescu, cel care creeaza aceste obiecte minunate din piele.
Creatiile din piele ale lui Dorian Emil Petrescu sunt foarte indragite si cautate la targurile mestesugarilor organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Gasiti mai multe detalii pe pagina sa de facebook Dorian Emil Petrescu.
Dan Petrescu a vorbit la finalul partidei CFR Cluj - CSU Craiova despre castigarea campionatului, dar si despre criticile care au curs de-a lungul intregului sezon. ... Deodata, Dan Petrescu a devenit antrenor prost, dar el era bun. ... Senzationali!", a adaugat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.
google-analytics.com