Cautare

66 de rezultate pentru "biografie russell crowe" (4.03 secunde)
Despre Senol Zevri gura targului (in parte social-democrata) mai spune ca ar avea ceva "sobolani morti in biografie", dar, daca se va insista pe numirea in functie a pedelistului, acestia vor iesi la iveala.
"Elena Udrea a luat ciocanele in cap!" Apropierea congresului PD-L ii impinge pe unii candidati sa isi clarifice petele din biografie, asa explicandu-se, probabil, faptul ca liderul pedelist Cezar Preda tine sa puna punct, dupa multa vreme, zvonurilor privind relatia amoroasa dintre el si Elena Udrea, vehiculate in mass-media ultimilor ani si intarite de o declaratie publica a lui Viorel Hrebenciuc, care sustinea ca cei doi ar fi fost interceptati de SPP intr-un motel din Buzau.
"Va spun sincer ca nu ma identific in nici un fel cu un asemenea tip de biografie si cu un asemenea tip de prezenta politica.
Sunt incluse si o biografie publicata in "Revolutie si reforma", texte publicate in anii 80 si chiar un text scris in martie 1989 cu intentia de a fi transmis la Europa Libera.
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970.
Imaginea proasta si reputatia sulfuroasa a acestui general cu o biografie cu multe pete albe, mirosind de la o posta a servicii, ajuns din ofiter de intendenta general cu 4 stele - nu a contat.
La categoria Biografie, premiul a fost acordat tot unei lucrari care are in centru figura unui presedinte: "American Lion: Andrew Jackson in the White House", de Jon Meacham, iar Douglas A.
Infractiunea nu are biografie, infractorul, intotdeauna, da. Cum functioneaza atunci distributia de indulgente? Care sunt criteriile de care tinem seama?
Biografie Teo a inregistrat audiente record, mai ales la ProTV, fiind apreciata pentru originalitatea si umorul ei, care au dus la compararea ei cu celebra moderatoare tv din Stetele Unite, Oprah Winfrey.
lirism, subiectivitate, atentie la detaliu si la semnificatiile faptului aparent banal. Textele configurau o biografie in cautarea unui timp pierdut.
Biografie Alexandru Timofte Alexandru George Timofte s-a nascut, ca fiu geaman al familiei, la 28 aprilie 1983 la Radauti, judetul Suceava.
Biografie Lovecraft s-a nascut in casa familiei sale din 194 Angell Street in Providence, Rhode Island. Tatal sau, Winfield Scott Lovecraft, era vanzator ambulant.
E Basescu mama lui Tatulici de i-a patruns atat de adanc in biografie? I-o fi matusa sau tata vitreg? N-am inteles.
Biografie - Kiril Iliev s-a nascut in anul 1979 in orasul Vrata. In 1999 a absolvit liceul in orasul sau natal, specializat in muzica.
Textele configureaza o biografie in cautarea unui timp pierdut. Se remarca insa, inca de pe acum, o inconsistenta a suflului epic, o constructie saturata liric, un artificiu stilistic, in detrimentul naturaletei (Laurentiu Ulici).
La fiecare categorie (debut, cea mai buna carte de eseistica, cea mai buna biografie etc.) sunt nominalizate cate 10 titluri, iar juriul este format din scriitori, critici literari, editori, librari.
Biografie Gabriela Negreanu. S-a nascut la 06 iulie 1947. Gabriela Negreanu (1947-1995) ar fi implinit anul acesta 70 de ani daca nu ar fi ales sa se sinucida, inca tanara fiind, la mijlocul anilor '90.
Biografie Jiddu Krishnamurti s-a nascut pe 12 mai 1895 in orasul Madanapalle din actualul stat indian Andhra Pradesh, pe atunci sub dominatie britanica.
In 1946, Osho are experienta primului sau satori.(Satori inseamna inlaturarea falsului si patrunderea in real in exterior, in centru in interior, in sinele tau natural, ordinar, obisnuit.) Biografie De-a lungul anilor experientele sale meditative au devenit din ce in ce mai profunde.
Biografie Alan Watts s-a nascut in Londra in anul 1915, la inceputul Primul Razboi Mondial. ÈŠnca de la o varsta frageda si-a manifestat interesul pentru arta estica.
google-analytics.com