Cautare

534 de rezultate pentru "bijuterii" (3.88 secunde)
Usoare (de la bijuterii). ... Usoare (de la bijuterii). Grele (de la ele). Subtiri (de la carte). Avute (de la parte).
"De aproape doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
ceramica, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, cauce si ibrice de alama, ii si marame, scoarte si cergi, icoane si pristolnice, bijuterii, zgardane, obiecte realizate din lana si crosetate, casete si cutii, brose si vestimentatie, toate realizate de mana, cu pricepere.
cutii din lemn pictate (pentru bijuterii), diverse bijuterii din pietre si gablonturi, tablouri si multe altele.
Puteti targui ii si tesaturi mai vechi si mai noi, icoane si obiecte din lemn si sticla, plante de leac de pe plaiurile Dambovitei, cosmetice naturale, mobilier taranesc si obiecte vechi, podoabe si jucarii realizate manual, obiecte crosetate sau podoabe din lana impaslita, bijuterii si vestimentatie, obiecte din lemn folositoare unei gospodarii.
Colectiile de bijuterii sunt inspirate tot de traditii si de parfumuri si sunt concepute din metale pretioase si cristale semi-pretioase, adica tot naturalul le caracterizeaza. Personalitatea unei femei este intotdeauna completata de parfumuri seducatorare si incitante si de bijuterii pretioase.
obiecte sculptate in lemn, obiecte din sticla, ceramica, tablouri, bijuterii si alte accesorii, instrumente muzicale, ii si costume populare, icoane pictate precum si preparate culinare: ... oua incondeiate, icoane pictate, aranjamente florale, bijuterii hand-made, decoratiuni, felicitari etc.
In timp ce te tin de vorba despre viitor, ele schimba bijuteriile cu un alt cu servețel, care arata la fel, dar in care nu se afla bijuterii, ci doar niste monede.
- Romancele gasesc accesorii pentru orice moment al zilei, pentru orice ocazie si mai ales pe gustul lor o gama variata de produse, de la esarfe, bijuterii, ochelari de soare, articole de par, gadgeturi, genti, botine, plicuri. ... De Martisor se cauta brose si bijuterii pentru cadouri.
CLAUDIU de 18 ani si o minora de 16 ani, toti din Bucuresti, ca fiind principalii suspecti ai infractiunii de furt calificat, comisa la data de 10.11.2010, dintr-o locuinta din Calea Grivitei, sector 1, de unde au fost furate mai multe bijuterii din aur, in greutate de aproximativ 500 gr., precum si suma de 2000 Euro si 5000 lei.
Stirbei Voda, de unde a sustras bijuterii din aur in greutate de aproximativ 20 grame. ... Stirbei Voda de unde a sustras produse electronice si bijuterii din aur, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 6000 lei.
Imediat s-a luat legatura cu sectia de politie pe raza careia se afla blocul unde au patruns cei doi, stabilindu-se ca in acest imobil a fost fortata usa unui apartament, de unde au fost sustrase mai multe bijuterii, parfumuri si un laptop.
Cercetat pentru furt dupa ce a intrat in casa surorii sale, Madalina Apostol, si a furat dintr-un seif bijuterii de 200.000 de euro, mare parte dintre acestea apartinand Monicai Gabor,Daniel Apostol risca acum intre un an si trei ani de puscarie.
In Monitorul Oficial au fost publicate noile formulare ale declaratiilor de avere pe care demnitarii trebuie sa le completeze, iar una dintre prevederile acestora face referire si la "bunuri sub forma de metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta si cult, colectii de arta si numismatica ".
Senatorii au decis si introducerea pietrelor pretioase si semipretioase in categoria bunurilor mobile care trebuie declarate, alaturi de bijuterii si de metale pretioase.
Paun mai vrea, totodata, sa se dea o interpretare clara, prin lege, a conditiilor de lichidare a stocurilor de obiecte si bijuterii din metale pretioase din Legea nr.
De asemenea, Udrea si Cocos au bijuterii in valoare de 50.000 de euro. Din vanzarea unor bunuri mobile si imobile cei doi au obtinut anul trecut 620.000 de euro.
Lollipops Lollipops este o marca de elita pariziana ce prezinta game foarte feminine de accesorii precum posete, genti mici de piele si de calatorie, incaltaminte, curele, palarii, bijuterii, brelocuri si huse pentru I-pod, la un raport pret/calitate excelent.
Circa 80% din piata de bijuterii din Romania este reprezentata de comertul la negru, fenomen sprijinit de "fiscalitatea absurda din domeniu", sustine presedintele Patronatului Bijutierilor din Romania (PBR), Heinz Karl."Spre deosebire de celelate state membre al Uniunii Europene, piata bijuteriilor din Romania este caracterizata prin ponderea comertului la negru.
Adevarul informeaza: Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei.
google-analytics.com