Cautare

534 de rezultate pentru "bijuterii" (3.16 secunde)
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatorul targ de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu.
Irina Braileanu este o prezenta constanta a targurilor de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. In afara de faptul ca aceasta creeaza bijuterii din cristale si sarma impletita, se ocupa si de hainele hand-made deosebite.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 11 - 13 octombrie 2013.
Marin Ghita din comuna Buzescu participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu bijuterii vechi, din argint:
"La standul meu, gasiti obiecte din bronz si alama, dar si tacamuri si farfurii din portelan din Anglia - la 15 - 20 RON bucata, setul - la 100 RON, un set din pahare vechi, din anii '50, pictate manual - la 200 RON,, un opait din bronz - la 200 RON, o caseta de bijuterii cu sidef - la 150 RON, o cutie muzicala pentru bijuterii, din lemn - la 250 RON, o bricheta Zippo - la 80 RON.
In showroom-ul Kabbalah, Thea Haimovitz ii invita pe iubitorii de bijuterii Kabbalah la un eveniment cu totul special: Let's celebrate Xmas!
La standul sau, puteti gasi bijuterii handmade din pietre semipretioase, pietre naturale precum ametist, lapis lazuli, safir, turmalina si rubin, dar si obiecte tricotate precum:
Ii puteti gasi si astazi la MTR cu un stand, la care gasiti la vanzare bijuterii vechi si frumoase din argint, covoare, cristale, portelanuri Rosenthal, icoane vechi rusesti, care variaza ca pret, obiecte de arta, antichitati, ceasuri mari vechi, geci din piele ecologica la 200 RON, o geanta superba din piele cu un cal incrustat - la 200 RON, masute antice.
obiecte mici de bronz, un cal din bronz - la 150 RON, suporturi de tablouri - la 50 RON bucata, casete pentru bijuterii, din os de camila,la 50 RON si 100 RON, corn pentru praf de pusca, cutit iemenit - la 400 RON, o statueta veche, cu Isus - la 100 RON, un clopot de bronz - la 400 RON, figurine din jadeita, bijuterii din argint - intre 30 RON - 100 RON (bratari din argint), o scrumiera de bronz - la 100 RON, un aparat Kodak vechi - la 200 RON.
Am adus pandantive, brose de Martior, pomisori multicolori cu toate pietrele, pomul vietii, de protectie, ingerasi, inimiare, bijuterii de chihlimbar, turmalina neagra, shungit, cranii de ametist, la 20 RON, 90 RON si 140 RON, cupru nativ, shatukit, serepentin, dioptaz din Congo, figurine din steatit, coliere din turmalina, ametist si cuart roz, intre 80 RON - 500 RON, ne-a spus Anamaria Vidu care participa la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Gelogie.
Lucrez bijuterii de cristale cu elemente din argint, ne-a spus Maxim Hiruta, care, din pacate, a fost afecata de pandemie, pentru ca anul trecut nu a mai putut ajunge in Germania ca sa ia cristale.
Avem pandantive scoici, lucrate pe felii de lemn, lipite cu lac, pandantive din rasina, cu diverse produse pictate cu flori naturale sau scoici integrate in rasina, coastere, pahare, cesti de cafea, pictate si in rasina, suporti pentru lumanari sau pentru betigase naturale, cutiute pentru bijuterii, cutiute cu pesti, tot pentru bijuterii, la 35 Ron, farfuriute cu plante impregnate in rasina.
Am venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii.
Dan Turca si Sanziana Turca fac obiecte de cupru - bijuterii de cupru, inele de cupru, iar sotia mea face tricouri pictate, genti pictate, esarfe de matase pictate, la 40 rom, inelele sunt din sarma colorata, cu buline de lemn colorate si inele de cupru.
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
Conform declaratiilor de avere, afisate pe site-ul Primariei Ramnicu Valcea, din 9 mai 2005, atat primarul, cat si viceprimarul detin diferite suprafete de teren, case, apartamente si bijuterii.
Conform unui contract de vânzare-cumparare anexat de depunator, reiesea ca suma de 400.000 de dolari, depusa în numerar, provenea din vânzarea unor bijuterii, tablouri, papirusuri si a altor bunuri de valoare de catre matusa Danei Nastase, pe nume Tamara Cernasov, care avea împuternicire în contul personal al sotiei lui Adrian Nastase deschis la Bank Austria Creditanstalt.
La acestea se adauga un autoturism cumparat in 1998, plus mai multe bijuterii si obiecte de valoare, cateva tablouri si depozite la cateva banci.
detine bijuterii in valoare de 4. 000 de euro in contextul in care are un salariu anual de 48. 000 lei iar sotul sau Liviu Oprescu incaseaza de la Ministerul Administratiei si Internelor un salariu anual de 40.
google-analytics.com