Cautare

534 de rezultate pentru "bijuterii" (2.61 secunde)
Iubitorii de cristale pot veni sa achitioneze bijuterii, cristale si pietre pretioase. Zeci de expozanti vor aduce la Brasov spectaculoase bijuterii din pietre pretioase (rubin, safir, topaz,diamante, smarald, acvamarin), dar si bijuterii din pietre semipretioase (jasp, ametist, citrin, opal, cuart si altele).
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu cercei, brose din jaspuri, agate si bronzit - la 15 RON, bratari, coliere unicat din cuart, agate, jad, mokkait, jasp si aventurin - intre 60 RON - 160 RON.
Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu. "Fiica mea, Alexandra, a invatat de la mine sa creeze bijuterii! Avem si o firma de bijuterii, Anana Concept, iar mai multe detalii gasiti pe ananahandmade.blogspot.com.
Cristina Barbos de la Energetik Shop(magazin online de bijuterii, cristale si remedii feng shui) a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Aceasta picteaza bluze manual si le si croieste, dar picteaza si cutii din lemn, de bijuterii.
Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati:
Carmen David participa zilele acestea, mai precis inclusiv pana duminica, 4 august, la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Atunci cand creez aceste bijuterii ma inspira natura si pietrele.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 13-15 septembrie 2013 expozitia cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase, Toamna Cristalelor.
Dupa aceea am inceput sa lucrez bijuterii unicat din fimo. Fiica mea, Antonia Ioana, de 19 ani, este studenta la Facultatea de Arhitectura in Marea Britanie si face si ea bijuterii din fimo", ne-a spus Angela Alexandru din Brasov.
La standul firmei de bijuterii Sigrid, o gasiti pe Beatrice Mistodinis, director, care va poate da si sugestii in alegerea bijuteriilor din argint, cu pietre semipretioase sau simple.
"De aproape doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
Adriada Shine SRL, reprezentata de Adriana Niculae, cu bijuterii din argint. "Importam bijuterii din argint din Thailanda, Mexic si China.
Bijuterii din portelan pictate manual, decoratiuni din lemn, bijuterii din argint si pietre semipretioase, bijuterii vesele de primavara din margele de sticla, cosmetice, produse bio de ingrijire, aranjamente florale de inspiratie retro, baloane, decoratiuni feng shui, cristale swarovski, haine si accesorii, pielarie, gravura pe metal si sticla, artizanat, cafea si ceaiuri, acestea sunt doar o parte dintre produsele care vor imbia indragostitii la Sala Dalles (https://www.facebook.com/sala.dalles?fref=ts) in perioada 6-14 februarie, zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00.
"M-am apucat sa creez in luna iunie a anului trecut bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc.
Thea Haimovitz creeaza in mod inedit bijuterii superbe inspirate de Kabbalah crestina. ... Langa incuietoare, o floare din aur si argint, motiv inspirat dintr-o alta bijuterie creata special pentru imaginea colectiilor mele de bijuterii:
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 19.00, pe platoul din Piata Amzei.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: ... De asemenea, mai gasiti la vanzare si o lustra veche, superba, care are 100 de ani si costa 200 de euro, dar si obiecte mici, din argint, de colectie, precum casete de bijuterii.
Galeria SENSO prezinta o gama complexa de bijuterii unicat, de autor, fiecare fiind o veritabila opera de arta in miniatura.
La standul Claudiei Bureata de la targul 100 de traditii romanesti, vizitatorii au putut gasi bijuterii deosebite, precum o salba veche, autentic machedoneasca, cu banuti si lapis lazuli, la 300 de euro, o bratara de aur, cu safire, la 2.500 de euro, o bratara din citrin si briliante, la 3.000 de euro, coliere cu granate, iar brosele sunt cu granate victoriene, cu coral natural, montura in aur, model art nouveau, brose in aur rosu si platina, un colier cu cuart natural si chihlimbar, la 250 de euro, o cutie de bijuterii cu foita de argint, la 150 de euro.
Romanita Blanca Cires participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... Am inceput sa creez bijuterii din cristale, inele lucrate din sarma, din diferite minerale:
google-analytics.com