Cautare

107 de rezultate pentru "bianca" (2.67 secunde)
Bianca Burta-Cernat, critic literar; Anca Calangiu,filolog, tradcator; Dr. Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane;
Banii obtinuti din vanzarea lor ajung la persoanele cu dizabilitati", ne-a spus Bianca Constantin. Alaturi de ea, la stand este si Laura Calina.
Adrian Cristea vine luni la emisiunea "Acces direct" pentru a vorbi despre relatia cu Bianca Dragusanu si casnicia acesteia cu Victor Slav.
Si consilierul local Bianca Predescu este de parere ca e nevoie de un dialog deschis intre autoritati si presa. Aceasta sustine insa ca lui Solomon ii va trece supararea si nu va mai tine cont de aceasta hotarare.
Alti opt consilieri au un singur proiect initiat la activ, printre acestia numarandu-se Bianca Predescu (PSD), Elena Serbanoiu (PRM) sau Constantin Stamatoiu (PRM).
Invitatele evenimentului, moderat de Beatrice Osanu, redactor-sef CSID.RO, si Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, au fost Mihaela Bilic, medic primar diabet si boli de nutritie, Olivia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting Romania, si Valeria Herdea, medic primar medicina de familie.
Suma, considerata prea mica de unii dintre consilieri, a aprins spiritele la interventia consilierului PSD Bianca Predescu.
Discutiile dintre pesedista Bianca Predescu si democratul Teodor Radu, aprinse si de interventiile colegilor, au durat aproape 45 de minute.
Bianca Maria Carmen Predescu si drd. Ana-Maria Nistor, iar din partea britanica profesorii Denise Ashmore si Steve Terrett. Stagiul se va desfasura pe o perioada de doi ani, cu respectarea rigorilor universitare britanice, avand ca scop familiarizarea juristilor romani cu legislatia si cu procedurile europene.
S-au abtinut Bianca Predescu si Gheorghe Nedelescu, de la PSD, iar Dan Cherciu, de la PD-L, a votat impotriva, motivand ca nu este de acord cu nominalizarea strandului din Lunca Jiului in lista de urgente.
S-au abtinut Bianca Predescu si Gheorghe Nedelescu, de la PSD, iar Dan Cherciu, de la PD-L, a votat impotriva, motivand ca nu este de acord cu nominalizarea strandului din Lunca Jiului in lista de urgente.
S-au abtinut Bianca Predescu si Gheorghe Nedelescu, de la PSD, iar Dan Cherciu, de la PD-L, a votat impotriva, motivand ca nu este de acord cu nominalizarea strandului din Lunca Jiului in lista de urgente.
De asemenea, deputatul PDL Ioan Timis are trei angajati ai biroului parlamentar intre care pe sotia sa Timis Bianca, in calitate de consilier.
Consilierul PSD Bianca Predescu a refuzat, de asemenea, buletinul de vot. Ea a prezentat, de altfel, si baza legala a netemeiniciei unui astfel de vot.
Bianca Predescu (PSD) a sustinut, la randul sau: "Nu putem sa acoperim un management defectuos cu bani publici. Acestei regii i s-au alocat bani atat cat are nevoie pentru a functiona cu un management performant.
Urmeaza Cristina Calangiu, Gheorghe Nedelescu, Bianca Predescu, Florentin Tudor, Pavel Badea (PNL), Radu Marin Traian, Nicusor Cotescu, Dorel Voicu, Emilian Stefarta, Traian Betiu, Razvan Socoteanu, Sorin Marian Manda, Daniela Barbu si Laura Nicoleta Popescu.
Gandurile si amintirile imi zboara la zecile de oameni faini pe care i-am coordonat, recunostinta se duce spre colegii alaturi de care am crescut profesional (Raluca, Liana, Andra, Oana, Razvan, Cristina, Dragos, Bianca, Dani, multumesc!), iar increderea se indreapta catre Diana si Raluca, ale mele colege care vor coordona wall-street.ro, respectiv InternetCorp.
Bianca Bombos RCA este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite, independent de situatia materiala a celui care a produs paguba.
Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
Neculae Bianca - Scoala nr. 80, Bucuresti De asemenea, in fiecare judet s-au acordat premii si pentru cele mai bune trei lucrari.
google-analytics.com