Cautare

2113 de rezultate pentru "bianca si marian sarbu" (4.99 secunde)
Ilie Sarbu: Alianta PSD cu UNPR este stabila, dar punctual vom mai avea probleme Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a asigurat ca alianta social-democratilor cu UNPR este stabila si ca problemele punctuale, care se vor mai inregistra la nivelul judetelor, "nu trebuie sa ne sperie".
Situatia agriculturii in acest moment, precum si evolutia acesteia dupa integrarea in Uniunea Europeana naste un schimb de replici intre fostul si actualul ministru al Agriculturii, Ilie Sarbu si Gheorghe Flutur.
Decizia boss-ului de la Pro TV, Adrian Sarbu (foto), de a se aventura, in 2001, si in domeniul turismului, nu pare a fi incununata de succes.
Pentru a rezolva problema importurilor masive de legume-fructe, ministrul Agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, Ilie Sarbu, a declarat, luni, ca Romania ar putea infiinta 2. 000 de hectare de sera, asigurandu-se astfel si mai multe locuri de munca.
"Exista o oferta bogata de telenovele care au un cost de achizitie si amortizare decent si posibilitatea de a generare audiente si venituri multumitoare. De aceea ne-am gandit la aceasta lansare si vom asista la nasterea postului in 2010", declara Costi Mocanu, citat de Ziarul Financiar.
Eurodeputata PSD Daciana Sarbu a intocmit o lista de intrebari adesate premierului si guvernului actual pe o tema importanta: ... Puteti citi in continuare intrebarile Dacianei Sarbu. ... Aceasta inseamna in mod automat ca se va recurge si la mere din import.
Pentru Ilie Sarbu, declaratia privind scaderea TVA la alimente reprezinta "o fumigena cu iz de minciuna" Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, considera ca declaratia ministrului Agriculturii Valeriu Tabara privind reducerea TVA la produsele alimentare "seamana izbitor" cu cea a ministrului Muncii Sulfina Barbu si a democrat-liberalului Sorin Frunzaverde privind cresterea salariilor si pensiilor cu 5% incepand cu luna aprilie a acestui an si reprezinta "o tactica banala" si "o fumigena cu iz de minciuna" de a incerca redresarea situatiei "dezastruoase" din tara.
Ce se intampla la PROTV si DIGI? ... CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Daciana Sarbu le da clasa gospodinelor Pe langa eurodeputat si sotie de premier, Daciana Sarbu se dovedeste a fi si o excelenta gospodina.
Carrie Underwood, proclamata "Printesa muzicii country”, si-a facut aparitia la decernarea premiilor Country Music Awards intr-o rochie senzationala. Artista care asteapta primul sau copil, a facut furori intr-o tinuta semnata de designerul romaan stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. In ultimele opt luni, micuta a stat la tatal sau, omul de afaceri Marcel Sarbu.
Adrian Sarbu: "Suntem in razboiul dintre winneri si loseri!" Adrian Sarbu: "Cel mai mare operator de cablu e monopolist si abuziv" Adrian Sarbu:
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Incercarea lui Traian Basescu de a atrage PNL la guvernare, dar si lideri ai PSD, gen Marian Sarbu, este menita sa bage zanzanie in interiorul celor doua partide, explica analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Si specialisti reputati in economie au sfarsit prin a admite asta, mai ales dupa dezastrul produs prin risipa de catre guvernul Tariceanu ori dupa gafele in serie ale guvernelor Boc.
Conform acestei legi, (articolul 82, alineatul 1, litera a), din Sectiunea a 2-a, Capitolul III, Titlul IV, Cartea I), "calitatea de deputat si senator este incompatibila cu functia de presedinte, vicepresedinte, director general, director, administrator, membru al Consiliului de Administratie sau cenzor la societatile comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, precum si la institutiile publice".
Lume multa, lume buna, si toata adunata la Caminul Cultural din comuna Corbu, acolo unde, peste putin timp, vor avea loc alegeri pentru desemnarea edilului localitatii. Marian Galbinasu, candidatul prezentat de Partidul National Liberal, este cel care, de altfel, a tinut interimar locul primarului din localitatea Corbu.
Fostul sef al Administratiei Prezidentiale din anul 2000, Dorin Marian, numit in functia de prim-consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu cu rang de secretar de stat, va coordona departamentele din subordinea directa a prim-ministrului.
google-analytics.com