Cautare

2113 de rezultate pentru "bianca si marian sarbu" (4.01 secunde)
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu, a declarat joi in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Institutul National de Administratie ca unul dintre obiectivele pentru urmatorii cinci ani este ca salariul minim sa ajunga la jumatatea salariului mediu pe economie.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
Ca un adevarat afacerist care se respecta si care vrea ca treburile sa-i mearga snur, Gheorghe Hagi a facut tot ce i-a stat in putinta ca hotelul pe care il are in Mamaia sa se prezinte mai mult decat onorabil.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, afirma ca verificarile Corpului de Control al premierului vizeaza toate contractele incheiate de ministere si de agentiile subordonate acestora. Anuntul a fost facut dupa ce, luni, Sarbu a declarat ca sunt verificate doar contractele de publicitate incheiate de ministere.
Ilie Sarbu (foto), liderul senatorilor PSD, raspunde la intrebarea: Ce si-a propus si ce a reusit Grupul PSD+PC din Senat in sesiunea parlamentara inceputa in septembrie si care se incheie peste cateva zile, la sfarsitul lunii decembrie.
Senatorul Ilie Sarbu prevesteste "furtuna" din PDL Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la Radio France International ca, dupa Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal, o parte a membrilor acestui partid "se vor reorienta".
Ilie Sarbu:Iohannis sa vina la dezbateri, vor fi discutii pe proiecte, nimeni nu-l cheama la spanzuratoare Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, declara la RFI ca in opinia sa, Klaus Iohannis ar avea tot interesul sa participe la dezbaterile cu Victor Ponta, pentru ca "are de recuperat foarte mult, nu se pleaca de la 0-0".
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a oferit asigurari ca seceta ce va afecta Romania in vara acestui an nu va duce la scumpirea produselor alimentare. Sarbu a explicat faptul ca efectele acesteia nu se vor resimti in productia autohtona.
Astfel, liderii coalitiei au decis ca ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, sa prezinte miercuri, in sedinta de guvern, o strategie de urgenta care sa prevada extinderea sistemelor de irigatii, avand in vedere prognoza de seceta, a anuntat ieri vicepremierul Dan Nica, dupa sedinta coalitiei.
Europarlamentarul Daciana Sarbu cere repartizarea echitabila a subventiilor agricole Daciana Sarbu, europarlamentar PSD, a solicitat, in plenul Parlamentului European, o politica agricola comuna echitabila si capabila sa asigure venituri decente pentru agricultori si alimente de calitate, la preturi accesibile, pentru toti cetatenii europeni.
Ilie Sarbu: Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru e Sebastian Lazaroiu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, l-a acuzat pe ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie.
Daciana Sarbu: Consumatorii au nevoie de informatii clare si precise despre alimente Uniunea Europeana a adoptat, marti, un cadru legislativ major, care va garanta consumatorilor acces la informatie de mai buna calitate in privinta alimentelor si protectie mai buna pentru grupurile vulnerabile, precum copiii.
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Marian Sarbu, a anuntat ca legea de salarizare unitara din sistemul bugetar, ce ar trebui adoptata pana la 30 octombrie, va fi aplicata pe durata mai multor ani, in functie de resursele financiare ale statului.
Pana la noi ordine, doua persoane isi disputa functia de presedinte la nivel local, exact cum se intampla si la nivel central, iar tot acest circ poate compromite participarea formatiunii politice la alegerile parlamentare.
Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca functia de lider de grup nu ii este una straina si ca, teoretic, nu s-ar teme de responsabilitatea pe care aceasta o implica insa, in opinia sa, o posibila schimbare a sefiei grupului PSD din Senat ar trebui realizata astfel incat sa nu bulverseze grupul.
"Cand l-au pus pe Ilie Sarbu ministru, am fost suparat", a recunoscut Steriu la Antena 3, dovedind ca acuzatia lansata la adresa sa de Ilie Sarbu, ca ar fi oportunist si umbla numai dupa functii, nu e chiar lipsita de temei.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Timp de 20 de ani, Marian Vanghelie a facut parte din viata mea.
google-analytics.com