Cautare

2112 de rezultate pentru "bianca si marian sarbu" (2.79 secunde)
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos.
O dovedeste si dezvaluirea lui Ion Iliescu, fostul presedinte declarand ca a fost sunat de seful statului sa-i ceara sa il lase pe Marian Sarbu sa intre in viitorul Executiv, ca ministru al Muncii.
Premierul Emil Boc respinge ideea primirii lui Cristian Diaconescu si a lui Marian Sarbu in cabinetul sau. In legatura cu inlocuirea ministrului Muncii cu Marian Sarbu si a celui de Externe cu Cristian Diaconescu, premierul Boc a dat dezmintire.
'Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), condusa de trei presedinti fosti ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai, o sarbatoare consacrata in ultimii ani de serbarile cu mici si bere ale lui Vanghelie, unde erau prezente active in prim plan.
Lipsa de performanta si miscarile abulice si neconvingatoare ale PSD-ului de cand e condus de Victor Ponta, precum si cateva declaratii nefericite ale acestuia facute in ultimele doua saptamani ale lui decembrie 2010, au determinat formarea unei aliante a unor importante capetenii pesediste ( o alianta greu de imaginat, in alte conditii) din toate factiunile partidului, alianta care are ca unic scop inlaturarea de urgenta a micului Titulescu din functia de presedinte al social-democratilor.
Ilie Sarbu: Basescu e disperat din cauza aparitiei USL Senatorul PSD Ilie Sarbu (foto) a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca presedintele Traian Basescu are mai multe motive sa fie "disperat", printre acestea numarandu-se si aparitia USL si faptul ca PDL "nu mai raspunde la comenzi".
Sarbu arunca sulita:
Ilie Sarbu: ... Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, considera ca presedintele Traian Basescu "nu este serios" atunci cand vorbeste despre schimbarea Constitutiei si de renuntarea la mandatul sau inainte de termen pentru cuplarea alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale.
Nu vom sta in pozitia ghiocelului in fata lui Basescu, avertizeaza Ilie Sarbu liderul senatorilor PSD Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, care este si socrul premierului Victor Ponta, a declarat marti, la RFI, ca noua putere nu va sta "in pozitia ghiocelului" in fata presedintelui Traian Basescu, si ca Romania trebuie reprezentata la Consiliul European de la Bruxelles de seful Executivului.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Ilie Sarbu :
Ilie Sarbu, contraatac la Basescu: ... Ar trebui sa mearga la medic - tremura dimineata Ilie Sarbu, despre care Traian Basescu spunea ca ar trebui sa fie anchetat in dosarul retrocedarilor de terenuri din Timis, lanseaza un contraatac virulent la adresa presedintelui.
Ilie Sarbu, despre viitorul presedinte al PSD:
In cadrul unei conferinte de presa despre combaterea efectelor secetei din Romania, Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a precizat ca in ultimele cinci luni suprafata irigabila a crescut de la 60.000 de hectare la 563.000 hectare, urmand ca prin decizia de astazi a Guvernului aceasta sa ajunga la 763.000 hectare.
Astazi, 8 iulie, ora 12.00, la sediul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale a avut loc o conferinta de presa sustinuta de catre Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, ministru al Agriculturii, a fost vineri la Targul Agromalim din Arad. Sarbu a declarat, vineri, la Arad, ca partidul din care face parte este unul "puternic", care "nu este impresionat" de candidatura lui Sorin Oprescu la presedintia tarii.
Potrivit sursei citate, taranistii care l-au ales presedinte, duminica, pe Radu Sarbu, se asteapta ca Marian Milut sa conteste deciziile luate la Bucuresti in instanta.
Fostul mahar sindicalist Marian Sarbu, care a demisionat vineri din PSD, si-ar dori sa-l aiba pe Miron Mitrea (alt mahar sindicalist) coleg in partidul pe care generalul Gabriel Oprea il va infiinta din oastea de stransura a dezertorilor din diverse partide.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
PNL va RENUNTA la candidatura lui Marian Munteanu! ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3. Anuntul a fost facut in prezenta lui Marian Munteanu, care insa nu a comentat.
google-analytics.com