Cautare

2113 de rezultate pentru "bianca si marian sarbu" (4.74 secunde)
Presedintele UNPR, Marian Sarbu, ar accepta sa revina la conducerea Ministerului Muncii, precizand ca nu va ezita sa-si asume responsabilitatea "daca exista un program si o intelegere foarte coerenta".
Ilie Sarbu: ... Ilie Sarbu nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in sesiunea extraordinara a Parlamentului. Se ascut sabiile inaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului de luni si marti.
Ilie Sarbu: ... Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa anunte cat mai repede daca va candida sau nu la Presedintie, Ilie Sarbu a raspuns:
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Ilie Sarbu (PSD), despre Klaus Iohannis:
A creat cea mai spectaculoasa colectie de rochii din cariera sa, "Resort 2014", care se vinde acum in cel mai mare magazin din America, Neiman Marcus, dar si la Paris!
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
A fost diagnosticata cu cancer de piele si a fost nevoita sa se opereze. Bianca Sarbu a dezvaluit, intr-o emisiune TV, ca nu si-a facut nicio operatie estetica, asa cum gurile rele au sustinut, ci a fost operata de cancer.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu a declarat joi ca, in conditiile in care Guvernul nu va accepta sa majoreze punctul de pensie cu 20% de la 1 octombrie, PSD va utiliza toate mijloacele posibile, inclusiv depunerea unei motiuni de cenzura, pentru a "forta" acest lucru.
Speriati de bumerangul electoral al masurilor de austeritate propuse de Guvern, o buna parte din ei precum deputatii Ioan Munteanu (el insusi vicepresdinte al UNPR), Culita Tarata si Emil Bostan sunt decisi sa voteze motiunea de cenzura.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a intrebat, luni, la sedinta BPN, pe colegii sai ce stiu despre ministrul Muncii, pentru ca este plecat de cateva saptamani in concediu, apoi i-a reprosat lui Marian Sarbu absenta indelungata in timp ce reprezentantii FMI se aflau in tara.
Parlamentarii independenti au sustinut, in cadrul unei discutii pe care au avut-o luni cu reprezentantii sindicatelor, ca dialogul social va fi unul din pilonii preconizatei constructii politice, deputatul Marian Sarbu vorbind despre viitorul partid ca despre "un santier al renovarii societatii".
Social-democratul Marian Sarbu a trecut ieri la independenti, iar deputatul social-democrat Viorel Balcan si-a inregistrat tot ieri demisia din grupul parlamentar PSD si inscrierea in PD-L.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
Asa a facut si cand stateam la marginea patului in salonul de chirurgie a Spitalului Bagdasar-Arseni, ascultandu-l pe Marian Leustean vorbind despre infernul de la clubul colectiv. ... Este ca si cum ai pune gaz pe foc. ... S-a marit rapid si a cuprins tavanul, explica Marian.
Dupa discutii aprinse si indelungate, Senatul a adoptat ieri, cu 56 de voturi pentru, 4 impotriva si 3 abtineri, o ordonanta a guvernului prin care sa aproba numarul total de exemplare din speciile urs (Ursus arctos), lup (Canis lupus), ras (Lynx lynx) si pisica salbatica (Felis silvestris) care se pot vana in mult-asteptatul sezon de vanatoare.
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
E greu si sa fii ginere, mai ales cand te ia valul si tratezi partidul ca pe o familie. Probabil ca e greu si sa fii nevasta la PSD, ca nu ti-e totuna sa-ti vezi tata si sotul plecati la batalie.
Ilie Sarbu, declaratie inedita despre Basescu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu este precum "Zeus ajuns in infern", sustinand ca seful statului ignora Parlamentul in ceea ce priveste participarea la Consiliul European, fiind necesara o analiza a CCR, informeaza Cotidianul.ro.
Vedetele au defilat pe covorul rosu al Galei Primetime Emmy 2015 in creatiile designerului roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Felicity Huffman, Peyton List, Penelope Ann Miller, Gina Rodriguez si Beth Behrs.
Liderii taranisti l-au suspendat din partid pe Radu Sarbu, pentru o perioada de un an, pentru a evita situatiile in care adversarii politici vor ataca PNTCD folosindu-se de acuzatiile care ii sunt aduse fostului presedinte al FPS.
google-analytics.com