Cautare

678 de rezultate pentru "bianca sarbu" (3.19 secunde)
Bianca Andreescu, in romana, dupa ce a castigat Indian Wells: ... Se poate spune ca odata cu Bianca Andreescu au castigat si cei care muncesc pe rupte pentru a-si indeplini un vis.
Politicianul Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in localitatea Ciuta din judetul Caras-Severin. ... In 2004, Ilie Sarbu a fost ales senator, in 2008 a fost reales in Senat si la inceputul lui 2009 i s-a oferit inca o data postul de ministru al Agriculturii.
Ilie Sarbu, un om politic important, si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in satul Ciuta, comuna Obreja, judetul Caras-Severin.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China).
Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora: ... La 90 de grade stanga s-au pozitionat, in ordine, Miron Mitrea, Victor Ponta, Dan Darabont si Marian Sarbu.
Liderul taranist Radu Sarbu a declarat, marti, ca acordul pe care l-a semnat cu presedintele PSD Mircea Geoana reprezinta "un acord de reconciliere nationala, acord fara precedent in Romania post-revolutionara".
DeCeNews.ro informeaza :"Burlacita" Bianca Dragusanu, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1 Bianca Dragusanu risca sa-i fie reziliat contractul cu Antena 1.
Bianca Dragusanu a defilat recent, pe podiumul de la Biavati Events, intr-o prezentare de moda a designerului Cosmina Englizian. ... Bianca a imbracat trei tinute, una de culoare alba, una violet si apoi una rosie.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, si Bianca Ciuvat, iubita lui, sunt impreuna de circa trei ani, perioada in care cei doi sustin ca s-au simtit extrem de bine.
"M-am gandit la Bianca Dragusanu. ... Pentru acest proiect el s-a gandit la Bianca Dragusanu Dupa ce a facut o pauza destul de lunga, Dan vrea sa revina in atentia publicului cu un videoclip care sa faca valva.
Bianca Dragusanu si Victor Slav au spus DA raspicat in fata ofiterului starii civile. ... Cum evenimentul este considerat nunta anului in Romania, Bianca si Victor n-au putut sta deoparte de Facebook si fanii lor.
Bianca Rus sustine ca a slabit vreo 25 de kilograme in ultimele doua luni, dar Catalin Maruta si Cristian Margarit, specialist in nutritie si fitness, si-au batut joc de ea in direct. ... M-am cantarit si stiu ca am slabit", a completat Bianca Rus.
Ilie Sarbu: ... Ilie Sarbu nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in sesiunea extraordinara a Parlamentului.
Ilie Sarbu: ... Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa anunte cat mai repede daca va candida sau nu la Presedintie, Ilie Sarbu a raspuns: ... • Sarbu: ... Iata ce declara la RFI liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Ilie Sarbu (PSD), despre Klaus Iohannis: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu:
Designerul roman stabilit in America, Lorena Sarbu, cea care imbraca vedetele de la Hollywood a inceput vara plina de inspiratie. ... Am muncit mult la aceasta colectie si sper sa fie pe placul fashionistelor din toata lumea", a mai adugat Lorena Sarbu.
Bianca Sarbu a dezvaluit, intr-o emisiune TV, ca nu si-a facut nicio operatie estetica, asa cum gurile rele au sustinut, ci a fost operata de cancer. ... Am trecut prin multe, de-asta spun ca nu se stie cate lovituri primesti de la viata, a declarat Bianca Sarbu.
"Aceste evaluari s-au facut de un institut de specialitate pe care il are la ora actuala Regia Nationala a Padurilor, respectiv Ministerul prin Institutul de Cercetari si Amenajari silvice", a declarat fostul ministru al Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, social-democratul Ilie Sarbu, vanator inrait.
google-analytics.com