Cautare

1185 de rezultate pentru "bianca sarbu and 11" (6.36 secunde)
Raluca Kelemen, Stefania Bostina, Andreea Taivan, Livia Ciuca, Iulia Andrei (capitanul echipei ), Iulia Matei, Oana Maria Buca, Andreea Codreanu, Norica Pirvulescu, Cristina Mitrache, Maria Gherman, Bianca Curment, Elena Sirbu, Roxana Stanciu, Ana Iacob si Bianca Falcoe.
Andreea Ograzeanu (100 m, 200 m), Bianca Denisa Razor (400 m), Elena Mirela Lavric (800 m), Elisabeta Roxana Barca (5.000 m), Angela Morosanu (400 metri garduri), Esthera Petre (inaltime), Viorica Tigau (lungime), Cristina Ioana Bujin (triplusalt), Nicoleta Lenuta Grasu (disc), Bianca Florentina Perie (ciocan), Cristina Casandra (3.000 metri obstacole), Marius Cocioran (50 km mars).
2-1,1-0,3-1, acestea ar fi pronosticurile date de Crina Abrudan, Geanina Ilies, Cristina Dochianu, Ani Plumb, Dorina Florea si Bianca Voicu, prezentatoarele jurnalelor de stiri sportive Antena 1 si GSP TV.
Coperta primului numar al Beau Monde Mirese ne-o prezinta pe Bianca Ionita, o mireasa in devenire.
Vrea sa-si faca un camin cu frumoasa reporterita de la Pro TV Bianca Lapuste (21 de ani), insa are de gand sa-si tina familia sa locuiasca tot cu chirie, ca un biet student. ... Compozitorul si clujeanca Bianca Lapuste sunt impreuna de un an si trei luni.
- Bianca Draganescu e o tanara artista care expune un portret care merge in zona fantasticului. ... - Bianca Felicia Bratu, o tanara doritoare de a se afirma in artele plastice, evolueaza usor-usor, incearca sa descopere aceasta zona destul de dificila a creatiei plastice.
Bianca Beatrice Michi Nema, Manager de proiect, ne-a oferit detalii despre proiectul realizat de Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu "A.U.R." - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia.
Chiar m-a rugat sa am grija si s-o indrum profesional pe fiica ei, cand Bianca a inceput cursurile de teatru la Scoala de Arte. Iar Bianca a iubit-o enorm.
Bianca Brad, suferinte ascunse timp de sase ani. Fosta Miss Romania a povestit, la Antena 3, cum a scapat de cancer si ce a ajutat-o in lupta cu aceasta boala.
Bianca Rus se confrunta cu probleme destul de serioase, dupa ce a slabit 70 de kilograme! Artista a ajuns pe mainile doctorilor si se afla sub supraveghere medicala!
Alex Bodi nu doar ca nu ocoleste locurile in care o ducea candva pe Bianca Dragusanu, dimpotriva afaceristul parca le cauta cu tot dinadinsul.
Bianca Rus, prezenta la Antena Stars, a vorbit despre cele mai frumoase amintiri alaturi de bunica ei. "Am visat-o, m-am bucurat atat de mult", a spus aceasta.
Reporterul Observator Bianca Iacob este la Cernauti, in Ucraina, unde oamenii refuza sa se predea in fata razboiului si sunt mai hotarati ca niciodata sa-si apere pamantul.
Bianca Dragusanu a vorbit la XNS despre tortul care nu ingrasa. Iata ce dulciuri fara zahar consuma vedeta.
Imagini nedifuzate cu Bianca Dragusanu si Gabi Badalau! Diva showbiz-ului romanesc si-a sarbatorit iubitul departe de casa, atat de departe incat l-a dus pe alt continent!
Bianca Dragusanu a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Gabi Badalau, dar a spus si cati bani s-au cheltuit in vacanta din Thailanda.
Sustine ca este sunata si amenintata de Bianca Dragusanu, dar si de mama lui Gabi Badalau si ca are inregistrarile!
Bianca Dragusanu nu se uita la bani atunci cand ii place ceva! Are bijuterii de aproape 200 de mii de euro, insa niciodata nu strica una in plus.
Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu si-au adus reciproc acuze foarte grave. Acum, conflictul dintre fosta sotie a lui Gabi Badalau si actuala lui iubita se muta in instanta.
Bianca si Cornel Pasat ne vorbesc despre provocarile vietii de parinte. Ce s-a intamplat in casnicia lor, dupa ce a venit copilul pe lume, dar si de ce au avut nevoie de terapie de cuplu
google-analytics.com