Cautare

1185 de rezultate pentru "bianca sarbu and 11" (3.85 secunde)
Ilie Sarbu:
Ilie Sarbu: Pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca "pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare". ... Pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare", a sustinut Sarbu.
Ilie Sarbu: Alianta PSD cu UNPR este stabila, dar punctual vom mai avea probleme Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a asigurat ca alianta social-democratilor cu UNPR este stabila si ca problemele punctuale, care se vor mai inregistra la nivelul judetelor, "nu trebuie sa ne sperie".
Situatia agriculturii in acest moment, precum si evolutia acesteia dupa integrarea in Uniunea Europeana naste un schimb de replici intre fostul si actualul ministru al Agriculturii, Ilie Sarbu si Gheorghe Flutur.
Decizia boss-ului de la Pro TV, Adrian Sarbu (foto), de a se aventura, in 2001, si in domeniul turismului, nu pare a fi incununata de succes.
Pentru a rezolva problema importurilor masive de legume-fructe, ministrul Agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, Ilie Sarbu, a declarat, luni, ca Romania ar putea infiinta 2. ... Ilie Sarbu a adaugat ca investitorii din agricultura ar trebui sprijiniti financiar si nu ar mai trebui considerati "niste infractori".
Conform ZF, Pro TV s-a lansat in urma cu 14 ani, cand Adrian Sarbu s-a aliat cu grupul american CME pentru a realiza un post de televiziune occidental in Romania.
Eurodeputata PSD Daciana Sarbu a intocmit o lista de intrebari adesate premierului si guvernului actual pe o tema importanta: ... Puteti citi in continuare intrebarile Dacianei Sarbu. ... Si un guvern care le distruge pe toate, una cate una", a declarat Daciana Sarbu.
Pentru Ilie Sarbu, declaratia privind scaderea TVA la alimente reprezinta "o fumigena cu iz de minciuna" Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, considera ca declaratia ministrului Agriculturii Valeriu Tabara privind reducerea TVA la produsele alimentare "seamana izbitor" cu cea a ministrului Muncii Sulfina Barbu si a democrat-liberalului Sorin Frunzaverde privind cresterea salariilor si pensiilor cu 5% incepand cu luna aprilie a acestui an si reprezinta "o tactica banala" si "o fumigena cu iz de minciuna" de a incerca redresarea situatiei "dezastruoase" din tara.
CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Daciana Sarbu le da clasa gospodinelor Pe langa eurodeputat si sotie de premier, Daciana Sarbu se dovedeste a fi si o excelenta gospodina. ... La final adaugati dulceata de catina si ati obtinut un desert delicios marca Daciana Sarbu.
Artista care asteapta primul sau copil, a facut furori intr-o tinuta semnata de designerul romaan stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Ea a ales sa poarte cu gratie o tinuta creata special de designerul Lorena Sarbu. ... Lorena Sarbu - Un designer roman face senzatie la Hollywood!
Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. In ultimele opt luni, micuta a stat la tatal sau, omul de afaceri Marcel Sarbu.
Adrian Sarbu: "Suntem in razboiul dintre winneri si loseri!" Adrian Sarbu: "Cel mai mare operator de cablu e monopolist si abuziv" Adrian Sarbu:
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Nominalizarile la toate categoriile Premiilor Gopo au fost stabilite de un juriu de preselectie alcatuit din 11 profesionisti din domeniu: ... Cel mai bun machiaj si cea mai buna coafura (lung metraj fictiune) Petya Simeonova, Bianca Boeroiu, Domnica Bodogan - Aferim!
Andrei si Bianca Andrei si Bianca au hotarat sa se casatoreasca si sa ofere o familie copilului lor ce va veni peste cateva saptamani.
Benzina se va scumpi de la 1 ianuarie 2010 cu 20%, pretul pachetului de tigari va fi mai mare cu 34%, iar energia electrica va fi mai scumpa cu circa 31%, in urma cresterii accizelor si a deprecierii leului in raport cu euro, a declarat Bianca Vlad, manager PwC.
Pe langa titlul national, CS Pandurii Targu Jiu a mai castigat o medalie de bronz, la echipe copile 2 (Denisa Stroescu, Bianca Nebancia, Teodora Deaconescu, Bianca Petcut si Andreea Berki).
google-analytics.com