Cautare

7 de rezultate pentru "bestia de biatrice martis" (4.32 secunde)
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
Odata votat bugetul pentru 2005, PSD a revenit asupra "proiectelor sociale” - in fapt, mitei electorale - anuntate de Guvern in ultimul timp.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Purtatorul de cuvant al PNL a precizat ieri ca in acest moment pentru liberali nu sunt prioritare alegerile anticipate. “Pe agenda PNL nu figureaza tema alegerilor anticipate, ci realizarea programului de guvernare.
Candidatul Partidului Alianta Socialista, Emil Giurgiu, s-a retras ieri din cursa pentru Primaria Capitalei, cu doua zile inainte ca Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) sa definitiveze lista de candidaturi.
Mircea Geoana, membru in Comisia pentru integrare europeana, considera ca Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana ar trebui sa fie supus unui referendum popular, aceasta fiind o obligatie din punct de vedere politic.
Declaratia lui Günter Verheugen, potrivit careia Romania va incheia negocierile de aderare la 24 noiembrie i-a suparat pe liberal-democratii europeni. ... Alianta liberal-democratilor europeni si-a exprimat dezacordul fata de declaratia comisarului european pentru extindere, Günter Verheugen, conform careia Romania ar putea incheia negocierile de aderare la UE la 24 noiembrie.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, sustine ca imaginea de "tip arogant" care i se atribuie este gresita.
"Iar acum, cand este vorba de o optiune a populatiei tarii, am si o datorie fata de tara ca sa si indemn spre ceea ce cred ca este bine", a explicat Iliescu.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr. ... Numirea este valabila incepind cu 1 aprilie si, pina la organizarea concursului pentru ocuparea definitiva a postului de director, dr.
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Initialele denumirilor celor doua aliante participante la alegeri, prima de factura electorala, Uniunea Nationala PSD+PUR, iar cealalta politica - Alianta "Dreptate si Adevar" PNL-PD, au devenit surse de inspiratie pentru liderii acestora, care inventeaza tot felul de cuvinte batjocoritoare unii la adresa celorlalti.
O mare parte a sefilor de institutii care au participat ieri la videodonferinta au primit fluturase electorale cu sigla "PSD^PUR " si chipul premierului Adrian Nastase.
Basescu si echipa sa le-au vorbit oamenilor despre coruptia actualei Puteri, dar si despre combaterea saraciei la sate si atragerea de fonduri pentru dezvoltarea IMM-urilor in mediul rural.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Tudor Mohora, si-a aratat surprinderea fata de lipsa de vizibilitate a Opozitiei in discutarea bugetului de stat pentru 2005 si a bugetului asigurarilor sociale.
Dialogul elitei politice din Ungaria cu liderii organizatiilor maghiare din afara granitelor, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Budapesta, dialog cunoscut in ultimii cinci ani sub denumirea de "Conferinta Permanenta a Maghiarilor", a avut loc intr-o mare tensiune.
google-analytics.com