Cautare

61253 de rezultate pentru "beatrice inele din argint inedite" (5.13 secunde)
o lustra art nouveau (din perioada 1915) - la 200 de euro, o cutie din bronz dore, icoane vechi - intre 100 - 300 RON, un obiect de cult incas din cupru cu argint, dar si bijuterii din argint: inele, cercei montati cu pietre semipretioase, bratari si ceasuri vechi.
Bijuteriile care transmit emotii reflecta fidel personalitatea celor care le poarta si fascineaza printr-un design delicat cu mixuri inventive pot fi gasite din 18 decembrie 2017 in Bucuresti Mall, la etajul 1.
cercei cu surub, cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din ametist, cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Am venit cu bijuterii din argint 925, cu smaralde, rubine, cu bijuterii orientale, cu perle naturale, cu bratari, inele, bratari.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Amenajari peisagistice inedite si locuri de joaca spectaculoase. Asa arata o prima zona din parcul Oraselul Copiilor, inaugurat duminica de primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
Primarul Negoita vrea sa schimbe mobilierul urban din sector. Investitii de 175 de MILIOANE de EURO Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, intentioneaza sa schimbe mobilierul urban din sector si sa doteze locurile de joaca cu ansambluri de joaca inedite:
Lucrez cu argint, cupru, alama, rasina, flori naturale si pietre semipretioase sau chiar pretioase. ... Bratarile sunt din cupru, care ori e patinat ori are culori speciale pentru metal - la 70 RON.
La standul Angelei Avram din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori", organizat in Parcul Cismigiu, gasiti bijuterii inedite create de ea:
Reconstruita de Teodosiu al II-lea in 415, biserica a fost din nou arsa, in timpul Rascoalei Nika din 532. ... Catedrala era o constructie remarcabil de mare, doar cu cativa centimetri mai mica decat domul Panthéonului din Paris, una dintre cele mai mari cladiri.
Atletismul din Craiova are viitor, daca tinem cont de rezultatele obtinute recent de reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova la Campionatul National pentru Copii, categoriile C1 (nascuti in anii 1999-2000), C2 (nascuti in anii 2001-2002) si C3 (nascuti in anii 2003-2004).
Sportiva de 20 de ani, care a fost la 29 de sutimi distanta de barem, a obtinut alte doua medalii, argint la stafeta si bronz la 800 de metri. ... Ioana a castigat fara probleme proba de 1.500 m din cadrul Campionatului National de seniori desfasurat la Bucuresti.
Aur galben- obtinut din aur, argint, cupru si zinc Aur alb- aliaj intre aur si un metal alb ( de obicei argint, mangan sau paladiu); ... Cum se marcheaza bijuteriile din aur:
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a lansat azi in circuitul numismatic trei medalii din argint, tombac argintat si tombac cu ocazia aniversarii a 125 de ani de la nasterea diplomatului Nicolae Titulescu.
In cadrul targului colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end, gasiti si un stand cu bijuterii superbe, din argint, de firma si industrial, amestecate: ... Aici vin persoane din toate categoriile sociale si achizitioneaza bijuterii din argint, in functie de preferinte.
Atleta de la CS Universitatea Craiova a obtinut medalia de argint la Campionatul Balcanic indoor (in sala) de la Istanbul.
David Gavrilescu (foto), legitimat la Sah Club Oltenia Craiova, a obtinut medalia de argint la categoria Open 9 ani, el avand parte de o grupa grea, cu 85 de sportivi, patru dintre ei terminand in primii zece la Campionatul Mondial din Brazilia de anul trecut.
a castigat noua medalii, din care doua de aur Bilant extraordinar al gimnastelor romance la Campionatul European de gimnastica feminina, junioare si senioare, de la Sofia: noua medalii, din care doua de aur, cinci de argint si doua de bronz, obiectivul fiind de castigare a trei-patru medalii.
Guvernul a decis sa aloce 600.000 lei pentru dublarea premiilor acordate lotului feminin de gimnastica al Romaniei, banii fiind acordati din Fondul de rezerva, informeaza Mediafax.Suma va fi repartizata gimnastelor, in functie de medaliile obtinute, si antrenorilor acestora.Echipa feminina a Romaniei s-a intors de la Campionatul European din Belgia cu patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint.Rezultatele au fost urmatoarele:
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, din 3 septembrie, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de industrie petroliera romaneasca.
google-analytics.com