Cautare

183 de rezultate pentru "balan a n dra goste" (3.20 secunde)
Ventura - 31, Cascini - 55 // Balan - 52, 60, Dandea - 85 Echipele de start: ... Balan Rezerve: ... Barbu, Marzouk, Demici, Panoiu, A.
Liga 1, etapa a 16-a Au marcat: ... Balan, Ondaan REZERVE: ... Hindrich - Manea, Graovac, A. ... Balan, Bouhenna, Culio, Sigurjonsson, Paun, Chipciu, Costache ANTRENOR:
Rapid a reusit sa promoveze in vara anului trecut si a avut un parcurs remarcabil in prima parte a sezonului. Adrian Balan a marcat sase goluri, iar Alexandru Albu cinci, trei dintre ele extrem de spectaculoase.
Andreea Balan e pregatita pentru un nou inceput, fie el sentimental sau de afaceri. Inainte sa devina mama, Andreea a devenit fana vacantelor de ianuarie.
Supermeci in Banie, oltenii lui Napoli, victorie mare Liga 1, etapa a 25-a Marcatori: Balan 15, Bauza 22, Compagno 78 / Roman II 17, 41 FCU Craiova 1948: Popa - Negru, Kovacic, Diallo, Busu - Achin, Asamoah - Sidibe, Van Durmen, Bauza - Balan Rezerve:
A. Ionita 3, Kait 8, Balan 30 / V. ... Morais - Kait, A. ... Balan Rezerve: ... Cristiano - De Moura, Ehmann, Aloe, A.
Liga 1, play-out etapa a 8-a Au marcat: ... Balan, Marzouk; ... Balan; Antrenor: Nicolo Napoli
Andreea Balan, celebra artista din Romania, a povestit cum a reusit sa treaca peste casnicia cu tatal fetitelor ei. Vedeta sustine ca este pregatita sa se indragosteaca din nou.
Balan, Thiam Rezerve: ... Balan, Burca, Billong, Brucic - Cvek, Bordeianu - Jose Gomes, Mistrati, Birligea - S. Bus Rezerve: R.
Andreea Balan a trait aventura vietii ei. Artista a dezvaluie ce a aflat cand a ajuns acasa din America Express. Cum a facut fata mama ei care a trebuit sa stea cu fetitele.
Momentul induiosator care a emotionat intreaga Romanie. Andreea Balan a primit cele mai frumoase mesaje de la fiicele sale.
Cristina Balan a nascut in cada din cauza unei experiente traumatizante!A preferat sa taie cordonul ombilical noului nascut chiar sotul ei, pentru ca, sustine ea, la nasterea anterioara a fost injurata de medic!
FCSB a fost condusa de pe banca de Mihai Pintilii, Anton Petrea fiind infectat cu coronavirus. ... S-a intamplat si situatia lui Petrea, asta este, speram sa isi revina sa vina inapoi. ... Keseru a intrat bine daca a marcat!
Balan REZERVE: ... Balan, Al. Ionita II ANTRENOR: Mihai Iosif Arbitru: Horatiu Fesnic / A1: Valentin Avram / A2: Alexandru Cerei / Observator: Aron Huzu Stadion:
Andreea Balan face dezvaluiri din culisele America Express. Iata ce spune cantareata despre cele mai grele momente petrecute departe de fiicele ei!
Andreea Balan vorbeste despre iubitul ei Victor Cornea. Vedeta este super indragostita de tenismenul aflat in top 70 in clasamentul ATP la dublu.
Andreea Balan a vorbit despre zvonurile casatoriei cu Victor Cornea si a explicat cum sta, de fapt, situatia. Artista a spus si care este relatia actuala dintrea ea si tatal fetitelor, George Burcea.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
In cadrul negocierilor dintre liderii coalitiei guvernamentale s-a stabilit ca PNL sa detina 24 de astfel de posturi, PD - 20, UDMR - 10 si PUR - 9.
google-analytics.com