Cautare

183 de rezultate pentru "balan a n dra goste" (8.74 secunde)
Familia Goste - Zorila, cuplu atat pe scena cat si in viata, impart bucuriile si greutatile cu publicul iubitor de folclor, ce le-a adus succesul de care se bucura astazi.Ei se prezinta in fata publicului, incarcati de respect si emotie, desi Lavinia poarta 6 luni de sarcina cu gemeni, nu se putea sa lipseasca de la un astfel de eveniment.
Interpreta de muzica de folclor si mai nou, in ochii spectatorilor, mezzo soprana de succes, Lavinia Goste va sustine doua concerte inedite pe 1 si 8 martie, la Sala Teatrelli, ora 20:00, parte a spectacolului "Love is in the music", organizat de Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al municipiului Bucuresti.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c. conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Practic, in Romania libera a fost publicat intregul Referat al procurorilor DNA:
noul prefect de Teleorman a fost intampinat de un grup de protestatari. ... Steagul Aliantei D.A. de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra. “Alianta D.A.
Simona Balan sustine reintegrarea tinerilor in viata sociala si administrativa Atributii Simona Balan este consilier judetean din partea Partidului National Liberal si face parte din Comisia nr. 6 a Consiliului Judetului, in care activeaza alaturi de alti patru colegi.
Directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, Ioan Balan (foto), considera normale relatiile cu partenerii din PSD, in ciuda contestatiei depuse de acestia cu privire la convocarea Adunarii Generale a Actionarilor.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Terenul pe care este construita microrafinaria de produse petroliere din Nicolae Balcescu (foto) a fost vandut ilegal, spun surse judiciare, care precizeaza ca inclusiv organizarea licitatiei pentru instrainarea suprafetei in cauza, vecina cu sinele de cale ferata, a fost facuta dupa ce deja proprietarul, George Guliu, demarase investitia.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Liderul PNL Covasna, Ioan Balan, a demisionat ieri din partid, considerand ca este un gest corect fata de formatiunea politica avand in vedere situatia din judet. Balan a declarat ca nu se regaseste, acum, in conducerea PNL si ca nu vrea sa ajunga sa fie manipulat.
VUNK, Hara si Cristina Balan (Vocea Romaniei) la Hard Rock Cafe Saptamana aceasta va asteptam la 3 concerte cu 3 nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare.
e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani. Reportajul a aparut in anul 1986 intr-o publicatie pentru tineret - era de fapt un cotidian - singurul cotidian care aparea in acea vreme in Romania.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
Suceveanul care a "spart" calculatoarele a cinci romani dar si ale Memorialului Ipotesti, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj informatic. Hotararea a fost pronuntata de Judecatoria Botosani si a ramas definitiva si irevocabila, intrucat nu a fost atacata cu recurs.
Dan Balan se plange ca in Romania presa inventeaza povesti de dragul audientelor. Artistul arunca cuvinte grele la adresa Romaniei, tara unde a cunoscut pentru prima data succesul alaturi de trupa O-Zone.
Artista trece prin cea mai frumoasa perioada a vietii sale, iar ceea ce o face fericita este faptul ca va avea un copil, ca va putea sa aduca pe lume un suflet si ca va creste o noua viata in lumea aceasta.
Consiliul National al PUR a decis sambata sa-i ceara presedintelui Traian Basescu aprobarea unui referendum pe tema votului uninominal. In acelasi timp insa, umanistii au anuntat ca se impotrivesc intentiei Aliantei de a-i schimba din functii de Nastase si Vacaroiu.
A.S.R Printul Paul de Romania dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul celui mai nou manuscris al sau, intitulat "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul de Romania".
google-analytics.com