Cautare

183 de rezultate pentru "balan a in dra goste" (2.55 secunde)
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Constanta s-a intrunit ieri intr-o sedinta care a urmarit, printre altele, sa elucideze si "marele mister" al conducerii municipale de partid.
"Viceprimarul, Costel Balan, si-a dat demisia, motivul oficial fiind problemele de sanatate, dar eu nu cred. Saptamana trecuta in sedinta de consiliu a fost vacant postul si urmeaza sa fie propusa o alta persoana pentru functia in cauza.
Presedintele sarb, Boris Tadici (foto), va asista, la Constanta, la meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Serbiei si Romaniei, desfasurat in calificarile pentru Cupa Mondiala din 2010.
Nu doar firmele mici sunt prinse "la inghesuiala" cu nereguli in privinta constructiilor, ci si cele mari au tendinta de a ocoli "pe ici, pe colo" legislatia in domeniu.
Sergiu Bahaian, omul de afaceri acuzat a fi fost in spatele crimelor oribile de la Constanta, este sustinator al PNL, conform contului sau de Facebook.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul "Semn rau - cod portocaliu!", pe care il puteti citi in continuare. ... Iata insa ca s-a spart gheata si curentul incepe sa o ia spre amonte.
Un grup de liberali s-a adunat in fata cabinetului membrului PDL Suceava, Ioan Balan. ... Cand s-au adunat in fata cabinetului, un barbat care locuieste in blocul de deasupra cabinetului a aruncat in acestia cu o punga de apa dupa care a inceput sa-i ude cu furtunul.
RASCRUCE IN PDL:
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui (APRIL), care reuneste societati comerciale cu o cota de 65% din sectorul de industrializare a laptelui in asociere cu reprezentantii fermierilor producatori de lapte, isi exprima nemultumirea fata de decizia Ministerului Agriculturii, Padurilor, Dezvoltarii Rurale de a injumatati subventiile pentru sectorul zootehnic in acest an de preaderare.
Terenurile agricole sunt investitii imobiliare din ce in ce mai cautate in ultima perioada. In timp ce strainii cumpara din prima suprafete mari, oltenii cumpara periodic suprafete mici pe care ulterior incearca sa le comaseze.
Dupa municipiul Petrosani si Uricani, a venit randul edililor de la Petrila sa-si sarbatoreasca orasul cu bani de la bugetul local cheltuiti pe muzica, spectacole si artificii.
În contextul aderarii României la UE si implicit al nevoii de adaptare a întreprinderilor la standardele europene, craiovenii au fost informati ieri despre modul în care pot sa-si eficientizeze managementul.Reprezentantii firmelor craiovene au participat ieri la cea de-a 19-a editie a programului de conferinte SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile), dedicat eficientizarii managementului întreprinderii cu ajutorul tehnologiei informatiei.
În contextul aderarii României la UE si implicit al nevoii de adaptare a întreprinderilor la standardele europene, craiovenii au fost informati ieri despre modul în care pot sa-si eficientizeze managementul.Reprezentantii firmelor craiovene au participat ieri la cea de-a 19-a editie a programului de conferinte SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile), dedicat eficientizarii managementului întreprinderii cu ajutorul tehnologiei informatiei.
Romania a obtinut acordul formal din partea Comisiei Europene (CE) pentru procesarea laptelui care nu este conform cu normele europene pana in 2009, fata de termenul de 30 iunie 2008, sustine vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, Laszlo Nagy Csutak.
Câtiva doljeni au ajuns în aceasta situatie.Nu este de glumit cu creditele ipotecare. Legislatia este, de doi ani încoace, în favoarea bancilor, pentru ca toate contractele de credit cu ipoteca pot fi executate de banca fara prea mari formalitati.
O analiza a situatiilor de la câteva banci reprezentative din Craiova arata profilul rau-platnicului: barbat, în jur de 40-45 de ani, cu venituri mici sau chiar ramas fara loc de munca.
Impozitul asupra tranzactiilor agricole, valabil de la 1 ianuarie, baga si mai rau in groapa producatorii agricoli. ... Este supraimpozitare!Fermierii doljeni ii acuza pe guvernanti ca vor sa scoata tara din criza tot cu impozite asupra agriculturii, dar, in acelasi timp, producatorilor nu li se acorda subventii consistente.
In prezenta lui Mihai Stanisoara, ministrul roman al Apararii Nationale si a omologului sau olandez, a contraamiralului Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, a Excelentei Sale Jaap Werner, ambasadorul Olandei la Bucuresti, al lui Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a corpului diplomatic acreditat la Constanta, a numeroase oficialitati locale din randul carora nu au lipsit Ioan Balan, directorul CN Administratia Porturilor Maritime SA, Paul Branza si Serban Berescu, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct Autoritatii Navale Romane, precum si a unor cunoscuti oameni de afaceri din lumea shippingului autohton, cum ar fi Gheorghe Bosanceanu, proprietarul Santierului Naval Constanta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port romanesc a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Internationale "Naval&Maritime Exhibition Romania".
Acestea au fost declarate inactive de catre Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, urmand ca lista sa fie aprobata prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si publicata in Monitorul Oficial (MO) in cateva zile.
google-analytics.com