Cautare

183 de rezultate pentru "balan a in dra goste" (3.28 secunde)
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni. ... Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Aflat la Neptun, presedintele Traian Basescu a reusit sa ii puna in incurcatura pe toti cei care ar fi dorit sa afle locatia exacta in care urma sa aiba loc „continuarea” zilei de nastere.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Aproximativ 800 de judoka din zece tari au participat weekendul trecut la un turneu international desfasurat in Baia Mare, "Cupa Nordului". ... Au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului: ... Floriana Vacaru a urcat de trei ori pe podium:
Senatorul Ioan Talpes este decis sa se inscrie in PPCD. Alaturi de el vor intra in PPCD si parlamentarii UCS, astfel ca taranistii revin dupa 6 ani in Parlament. Biroul National de Conducere al Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD, fost PN¥CD), s-a intrunit sambata la Timisoara.
Cornel Balan) Visele mele au de obicei multe detalii de decor. Am visat in culori, am visat in engleza, am visat ca zburam, am visat ca respiram sub apa, am visat ca faceam sex. In vis niciodata nu am facut dragoste, intotdeauna a fost pure sex.
Manifestari cu ocazia Zilei Nationale vor fi oaganizate in toata tara.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
Comisia Parlamentului European care ancheteaza existenta unor inchisori CIA pe teritoriul Romaniei a prezentat rezultatele anchetei efectuate in tara noastra.
UDMR va sustine primirea PD ca membru asociat in Partidul Popular European, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla, care spera ca acest lucru sa-i faca pe democrati sa aiba relatii cat mai bune cu formatiunile politice din aceeasi familie.
Presedintele Traian Basescu va prezenta azi in Parlament concluziile raportului Comisiei pentru analiza dictaturii comuniste, condusa de Vladimir Tismaneanu si va cere condamnarea comunismului.
Primul Congres al liberal-democratilor nu a furnizat nici un fel de surprize scenei politice. Lucrarile au inceput cu atacuri dure la adresa PNL si a partidelor din Opozitie si cu intarirea pozitiei de aliat al PD si al presedintelui Basescu.
Peste o mie de membri PD si sustinatori ai lui Traian Basescu vor merge la Constanta pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui suspendat.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal Mircea Nicu Toader a scos la iveala zilele acestea numele mai multor persoane care au fost depistate ca fiind autorii mai multor fraude la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie anul trecut.
PDL are mari sanse sa-si adjudece fotoliul de primar in orasul Ovidiu, la alegerile locale care se vor desfasura peste aproximativ trei luni de zile.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
google-analytics.com