Cautare

291 de rezultate pentru "baia maretrackback" (2.71 secunde)
Ceilalti agenti economici sunt Remin Baia Mare (cu obligatii sterse la plata in valoare de 298,4 miliarde de lei), Minvest Deva (249 miliarde de lei), Societatea Nationala a Carbunelui Ploiesti (227,1 miliarde de lei), Moldomin Moldova Noua (71,9 miliarde de lei), Banat Anina (54,3 miliarde de lei), Minbucovina Vatra Dornei (47,3 miliarde de lei), Cupru Min Abrud (41,3 miliarde de lei), Compania Nationala a Uraniului Bucuresti (40,9 miliarde de lei) si Baita Stei (23,4 miliarde de lei).
Asociatia Society Club are sediul in localitatea Busteni, judetul Prahova si puncte de lucru in Satu Mare, Bucuresti, Baia Mare si Cluj.
De asemenea, oficialul MEC a numit si cateva zone unde vor fi operate inchiderile, cum ar fi Baia-Mare, Deva, Bucovina, cunoscute pentru exploatarea minereurilor neferoase sau aurifere, precum si minele de carbune de la Ploiesti.
In prima faza, urmeaza sa fie modernizate sistemele de alimentare cu apa si de canalizare a oraselor Abrud, Alba Iulia, Aiud, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna, din judetul Alba, a oraselor Darabani, Dorohoi si Saveni din judetul Botosani, a oraselor Budesti, Calarasi, Lehliu Gara si Oltenita din judetul Calarasi si a oraselor Brad, Calan, Geoagiu, Hateg, Orastie si Simeria din judetul Hunedoara.
Romtelecom organizeaza in aceasta vara o serie de concerte de muzica romaneasca in orasele Arad, Baia Mare, Bacau, Iasi, Bucuresti, Galati si Constanta.
Timisoara, Ramnicu Valcea, Bucuresti, Cluj, Oradea, Baia Mare, Bacau, Iasi si Constanta. In 2006 va fi lansat Logan Break Ca si perspective pentru 2006, Grupul Renault va lansa in octombrie versiunea Logan Break 5/7 locuri.
Pe de alta parte, in timp ce unii se bucura de prime, ortacii care au fost disponibilizati de la Exploatarea Rodna si-au facut o firma de prestari servicii care a castigat deja o licitatie si a semnat un contract cu reprezentantii Companiei Remin Baia Mare.
Din cauza ca principalul cumparator al concentratelor aurifere, Transgold Baia Mare, se afla acum in procedura de falimentare, conducerea Mininvest Deva se teme ca nu are cui vinde cele 2.000 de tone de concentrate.
Acesta a mai adaugat ca in Satu Mare, Baia Mare si Targu Mures exista deja clustere cu ungurii. Printre cei interesati sa se asocieze in clustere cu societatile romanesti sunt germanii de la Wogler si grupul Geiger, austriecii de la Alpine si italienii de la Ansaldi si Todini.
Reprezentantii MEC, care l-au insotit pe ministru la Targu Jiu, au spus ca o echipa de specialisti americani a efectuat un studiu pentru redeschiderea minei de grafit de la Baia de Fier.
Acesta este situat la 20 m de plaja si dispune de 223 de camere, dintre care 214 duble avand baie cu dus si noua camere triple, unde baia are cada.
Astfel, pentru calatorii dus-intors la Baia Mare, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava si Targu Mures, biletul costa 38 de euro, iar pentru Timisoara sau Cluj, 48 de euro.
In luna martie a.c. Real va deschide un nou magazin la Baia Mare.
Expozitia a devenit un targ national, la el participand mai multe firme din Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Timisoara, Bucuresti, Sfantu Gheorghe.
Pe lista celor 34 de societati comerciale care beneficiaza, potrivit actului normativ, de scutirea de la plata datoriilor catre stat, se afla, printre altele, Termoelectrica, Nuclearelectrica, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia SA, Societatea Nationala a Carbunelui Ploiesti, Compania Nationala a Huilei Petrosani, Compania Nationala Remin Baia Mare, Societatea Romarm Bucuresti si Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA Bucu-resti.
Rafinaria de la Arpechim nu este insa un caz singular, sursele din Rompetrol aratand ca si cele de la Copsa Mica si Baia Mare se confrunta cu probleme de mediu.
Lucrarile de închidere si ecologizare vor fi realizate la minele si carierele apartinând Companiei Nationale a Huilei Petrosani, Remin Baia Mare, Minvest Deva, SNLO Târgu Jiu, Miniera Banat Anina, Salrom Bucuresti, SNC Ploiesti, CN Uraniu Bucuresti, Baita Stei, Moldomin Moldova Noua, SC Cuart, Geopec Pitesti si complexului energetic Craiova.
Lucrarile de închidere si ecologizare vor fi realizate la minele si carierele apartinând Companiei Nationale a Huilei Petrosani, Remin Baia Mare, Minvest Deva, SNLO Târgu Jiu, Miniera Banat Anina, Salrom Bucuresti, SNC Ploiesti, CN Uraniu Bucuresti, Baita Stei, Moldomin Moldova Noua, SC Cuart, Geopec Pitesti si complexului energetic Craiova.
Guvernul a alocat, în cadrul sedintei de miercuri, 1,77 miliarde de lei (17.700 de miliarde de lei vechi) pentru închiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere din sistem.Potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, obiectivele care urmeaza sa fie închise sau ecologizate apartin Companiei Nationale a Huilei (CNH) Petrosani, Remin Baia Mare, Minvest Deva, SNLO Târgu Jiu, Minierei Banat Anina, Salrom Bucuresti, SNC Ploiesti, CN Uraniu Bucuresti, Baita Stei, Moldomin Moldova Noua, SC Cuart, Geopec Pitesti si Complexului Energetic (CE) Craiova.
Pentru a ajunge la nivelul de acum - peste 25 de angajati, un magazin propriu în Craiova (HarLine), magazine de desfacere în toata tara (Timisoara, Brasov, Galati, Cluj-Napoca, Constanta, Satu Mare, Baia Mare) si o participare recenta la Fashion Week-Bucharest - au fost necesari 15 ani de munca.
google-analytics.com