Cautare

291 de rezultate pentru "baia maretrackback" (3.65 secunde)
• In judetul Maramures sunt operabile partiile de schi din statiunile Suior-Baia Sprie, Roata-Cavnic, Icoana-Cavnic, Borsa, Mogosa-Baia Sprie si Izvoarele
"Am adus pietre romanesti din zona Baia Mare: cristal de stanca, hematite, pirita, calcite, rodonit, galena si calcar fosil - intre 10 - 70 RON, in functie de marime si de felul pietrei, dar si pietre din Brazilia", ne-a spus Carmen Bere.
rodonit si rodocrozit de la mina Cavnic, Baia Mare, medalioane din crisopraz, bufnite din sidef. La standul sau, am intalnit-o si pe Clara Lebas, ai carei bunici sunt francezi, o fetita de 11 ani pasionata de cristale.
Dupa experienta minunata inregistrata la Sibiu in anul 2007, asteptam cu nerabdare sa vedem care dintre cele noua orase din tara noastra care si-au anuntat pana acum intentia de a candida - Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Arad, Craiova, Braila, Sfantu Gheorghe, Baia Mare - va fi desemnat drept castigator.
Pentru prima data la Baia Mare veti asculta piesele pe care le-am compus. ... Spectacolul juriului va avea loc pe 6 martie la Baia Mare si va transmis in direct pe TVR.
Trebuia sa urce cu el pe scena de la Baia Mare!
Referindu-se la teologia Botezului Domnului ca act mantuitor si rascumparator, Sfintii Parinti ai Bisericii arata ca el nu este altceva decat o prefigurare a Tainei Botezului, la care Hristos ii cheama pe toti cei care vor crede in El, pentru a primi baia curatitoare si innoitoare.
Victor Grigore este absolvent a Universitatii de Nord Baia Mare sectia pictura, licentiat al Facultatii de Arte Plastice si Design din Timisoara - specializarea pictura 2008.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures.
Gabriela Boerescu) Vara inseamna mare, apa, balaceala, piscine si spa-uri, dar totusi, baia in piscina are si efecte neplacute asupra pielii corpului si a tenului, asa ca este necesara cunoasterea a cateva trucuri despre protectia impotriva clorului din piscina.
In acest articol vrem sa va prezentam cateva sfaturi interesante si extrem de utile care va vor ajuta sa igienizati baia,iar cea mai buna parte este ca nu te costa o avere. Nimanui nu ii place sa curete baia,dar acest lucru trebuie facut.
Baia de aburi. Inhalarea aburilor ajuta la ameliorarea si indepartarea excesului de mucus din nas. Ca sa fie si mai eficient poti adauga si un ulei esential antimicrobian, de exemplu cimbru, eucalipt, menta.
Focul a pornit din baia personalului. Din fericire, nu sunt victime. Nu a fost nevoie ca personalul sau pacientii sa fie evacuati.
Un politist si-a descarcat din greseala pistolul, chiar in sediul Politiei din Baia Mare. Potrivit unor surse, agentul a tras un glont in podeaua incaperii, chiar la finalul unei ture, in momentul in care politistul isi curata arma inainte sa o predea.
- Cum ti se pare Capitala fata de orasul tau natal, Baia Mare? ... Ne-am revazut pe la diferite alte festivaluri, inclusiv la "Ursuletul de aur" din Baia Mare si.ne-am tinut minte.
Un angajat al primariei din Baia Mare, s-a apucat sa spele trotuarul si pista de biciclete din oras, desi afara ploua de ore bune.
Dan Silaghi din Baia Mare este pasionat de cristale de multi ani. Acesta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor" organizat in curtea Muzeului National de Geologie.
Explozie urmata de incendiu la o centrala termica pe lemne, intr-o locuinta din Baia Mare | O femeie a ajuns in stare grava la spital
Un incendiu puternic a izbucnit la cantina unui colegiu din Baia Mare. Acoperisul cladirii a luat foc din cauze inca necunoscute.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
google-analytics.com